📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
ratford napisał/a:
No i? Mój kumpel leżał w szpitalu w odosobnieniu ponad 2 tygodnie na sepsę, przychodzi doktor i mówi, że to pomyłka...
Japierdole. Zaśmiałem się chociaż nie jest to powód do śmiechu, dzięki za poprawę humoru
"to się wyklepie" nabiera nowego znaczenia
ja pierdole
Boli w gałki oczne aż.
To zwyczajny zabieg jest. Złamie piszczel i zrośnie się ponownie. Nie boli bo jest znieczulony. Jak widać klinika jest ekskluzywna. Dwa narzędzia do wykonywania zabiegu wysokiej osteotomii kości piszczelowej. W tle widać już nogi, z których przygotują ewentualną protezę, jeśli coś pójdzie nie tak. A cała operacja jest dokumentowana telefonem.
O rzesz kurwa, ja pierdole!
Tam ortopedą to to samo co blacharz?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów