Jak widze jak on ten scyzoryk trzyma, to mi sie scyzoryk w kapsie otwiera
Z kieleckiego jesteś, że taki wyczulony?
Lubię avocado - a tu nawet pestka do konsumpcji... Rewelacyjna odmiana.
jak można to lubić zero smaku , takie gówno pastewne dla biednych , bo bogaci się zażerają to biedota leci i pieprzy pyyyyszne ... to samo z winami kobiety no oglądają się jak bogaci kieliszek piją non stop do wszystkiego i biedota leci czuć się jak bogacze pijąc sikacza
jak można to lubić zero smaku , takie gówno pastewne dla biednych , bo bogaci się zażerają to biedota leci i pieprzy pyyyyszne ... to samo z winami kobiety no oglądają się jak bogaci kieliszek piją non stop do wszystkiego i biedota leci czuć się jak bogacze pijąc sikacza
de gustibus non est disputandum
de gustibus non est disputandum
Skoro ty byłeś to znasz, ale z najgorszej strony
Staje po awokado
No ale jak oni to tam wsadzili?
Lepszym pytaniem jest skąd oni wiedzieli gdzie szukać.
Wydaje mi sie, ze zawsze takie niemozliwe skrytki jak w owocach, kłodach drewna, puszkach z jedzeniem są przez kogoś zgłoszone.
-Ty dawaj przekroimy te awokada akurat z tych skrzynek, bo zamiast pestek jest koks...
Lepszym pytaniem jest skąd oni wiedzieli gdzie szukać.
Wydaje mi sie, ze zawsze takie niemozliwe skrytki jak w owocach, kłodach drewna, puszkach z jedzeniem są przez kogoś zgłoszone.
-Ty dawaj przekroimy te awokada akurat z tych skrzynek, bo zamiast pestek jest koks...
mogli przecież, po wyssaniu wnętrza pestki, wdfmuchnąć mikrosłomką ..
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów