Brawurowa akcja polskich antyterrorystów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kurwa... o tej porze przy komputerze? Czekajcie no obaj, niech no tylko matka się dowie!
Proponuję założyć choćby kamizeleczkę OLV i hełm (warto pamiętać, że mieli do czynienia z gościem, który pruł z broni palnej do gliniarzy i zagraża przypadkowym ludziom!). Do tego broń i umundurowanie, które swoje waży. Pomijając wagę - te skurwysyństwo całkiem skutecznie utrudnia swobodne poruszanie się.
Inaczej: niech ktoś spróbuje przeskoczyć płot z 20kg na sobie.
Nie, nie jestem gliną. Ale szacun dla odpowiednich ludzi mam - tak samo, jak wyjebane na hejterów zza klawiatury
Proponuję założyć choćby kamizeleczkę OLV i hełm (warto pamiętać, że mieli do czynienia z gościem, który pruł z broni palnej do gliniarzy i zagraża przypadkowym ludziom!). Do tego broń i umundurowanie, które swoje waży. Pomijając wagę - te skurwysyństwo całkiem skutecznie utrudnia swobodne poruszanie się.
Inaczej: niech ktoś spróbuje przeskoczyć płot z 20kg na sobie.
Nie, nie jestem gliną. Ale szacun dla odpowiednich ludzi mam - tak samo, jak wyjebane na hejterów zza klawiatury
Ty jakiś pojebany jesteś czy co?
To nie smog czy kwejk wiec sobie daruj takie gówno!!!
BrunerOvned
Bez przesady to są dorosłe chłopy , a nie przedszkolaki , a płotek nie ma nawet 150 cm wysokości ...
Bez przesady to są dorosłe chłopy , a nie przedszkolaki , a płotek nie ma nawet 150 cm wysokości ...
no to paki nie zdążą podłozyć ... ehh , CT wins
Pozwolę sobie coś wtrącić... Była pewna pani która zalegała 1000 polskich kokosów (chyba urzędowi skarbowemu - nie pamiętam dokładnie łotewer...) Wpadli do niej w nocy budząc i strasząc dzieci... a Tu z gościem co ma nasrane w papierach sobie poradzić nie mogą... Cała ta maskarada powinna zostać nagrana i puszczona w jakimś bloku komediowym obok Killera i Chłopaki nie płaczą. Ściągają posiłki w postaci dodatkowych komandosów z całej polski. Mam poufne informacje że SWAT leci z juesej .
KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
Z racji tego, iż było ich tam trzech...to jeden z nich mógł pomóc reszcie podwórkowym ,,podstawieniem nóżki'', i ewentualnie ten ostatni by się gramolił przez ten płot, a raczej płotek. No ale nic, nie wpierdalam się, niech wykonują swoją pracę najlepiej jak potrafią .
Amerykanie przyjechali z odsieczą ?
Foki kurwa Moim zdaniem Go zabiją. ok 3.4 rano tak zwykle komandosi wchodzą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów