18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 22 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
kozojebca1231 2015-04-21, 17:30 14
hmm w filmach wszyscy beczą z bólu, a tu poszkodowany nawet zaczął klaskać.....
Zgłoś
Pustak 2015-04-21, 18:15
twardy skurwol
Zgłoś
k................8 2015-04-21, 19:14 3
jebany player . kurwa zrobcie coś z tym do chuja wacława
Zgłoś
k................h 2015-04-21, 19:19
@up mi się załadowało normalnie, mimo ze ściągam film aktualnie...
Zgłoś
RmX 2015-04-21, 19:19
Zrób coś ze swoim portfelem i kup szybszego neta.
Zgłoś
miskolargol 2015-04-21, 19:22
u mnie tez normalnie.
Kiedys tez tak mialem z sadolem.
kombinowalem kilka tygodni az w koncu i tak z jakiegos powodu musialem strzelic formata i zaczelo smigac.
Zgłoś
Eleir 2015-04-21, 19:28 13
Nie rozumiem właśnie tego, poł roku temu miałem nastawiany obojczyk po złamaniu i też kompletnie nic nie bolało. Ból się zaczął dopiero później jak jakiś debil lekarz dał mi bandaż uciskowy na ósemkę, który odparzył mi skórę, bo tak się wrzynał. Pojechałem na drugi dzień to babka mi powiedziała, że dobrze, że przyjechałem wymienić ten pierdolnięty bandaż.
Zgłoś
gumis1412 2015-04-21, 21:06 1
Martin Riggs (z filmu Zabójcza Broń) był tak twardy, że sam sobie nastawiał obojczyk.
Zgłoś
w................3 2015-04-21, 21:42
To była najbardziej emocjonująca minuta mojego życia.
Zgłoś
kszan 2015-04-21, 21:52
Ja tez raz po pijaku chcialem nastawic kostke w rece, okazalo soe ze to zlamanie bokserskie i tylko przemiescilem sb kosc woec musiale, nosic druty w lapoe ale nic nie bolalo. Wniosek? Zawsze przed zlamaniem napić sie wódy bo potem mniej boli i nie trzeba nosic jebanego gipsu tylko odrazu druciki elo raz dwa i mozna konia nawet walić
Zgłoś
koziol666 2015-04-21, 21:57
jak on tam wlazł ?
Zgłoś
krakenoo 2015-04-22, 0:13
ee tam mi wyjebało 10 razy bark do póki nie zrobili mi operacji
Zgłoś
Nieuchwytny_Uchwyt 2015-04-22, 17:26 2
znam to 6 lat temu miałam pewien wypadek w tramwaju (upadalam do tylu i chcialam chwycic sie barierek i ta siła wyrwała mi barki), gdzie miałam zwichnięte oba barki. od tamtego czasu przy podnoszeniu rąk do góry wypadają mi. nauczyłam sie nastawiac je sobie sama. pierwszy szarpnięciem tułowia (ręka się majta i wraca na swoje miejsce) a drugi juz druga reka. są dosyć luźne, ale nic sie nie da z tym zrobic. tylko bardzo inwazyjna operacja i unieruchomienie. nauczyłam sie z tym zyc. powiem tylko ze boli okrutnie i ogranicza władze nad rekami gdy wypadna. zrobiłabym zdjęcie ale wyglądają jak każde inne i na nowy temat się nie nadaje
Zgłoś
manieeek 2015-04-22, 18:05 1
Eeeh pamiętam w liceum jeszcze wybiłem sobie bark. Od tamtego czasu nastawiałem go sobie sam około 30 razy, staw jest już luźny jak cipka Sashy Gray. Mówicie że nastawianie boli, ale nic nie boli tak jak łażenie z wybitym. Kontuzje stawów są najgorsze i praktycznie nie do wyleczenia oprócz operacji - i ta z NFZ gówno daje.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem