Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
~REsadER 2024-03-20, 10:49 3
a dam piwo za twórcze porównanie do człowieka legendy
Zgłoś
Limpid 2024-03-20, 11:18
No suche takie że aż idę po piwo. Ale i dam jedno jako że łysy w sucharze się znalazł
Zgłoś
m10bp 2024-03-20, 11:27 3
Jakieś zdjęcia? Filmy?
Zgłoś
Veni_Vidi 2024-03-20, 11:31 2
To miało być zabawne? Spóźniłeś się z tymi plotkami
Zgłoś
ra0mir 2024-03-20, 12:58 7
Zbyt dosłownie potraktowała powiedzenie "jebać policję".

Jebać ruskie onuce bez litości.
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Zgłoś
darek1234 2024-03-20, 13:28 14
Pisałem już wcześniej o zwierzeniach pary zakochanych...
Dziewczyna do chłopaka:
- Ile miałeś dziewczyn przede mną?
- Eeee, jedną. A, sorki, zapomniałem o pewnej imprezie - dwie.
A ty, ilu miałaś chłopaków przede mną?
- Eeee, jednego. A, sorki, zapomniałam o jednej imprezie - trzydziestu jeden...
Zgłoś
pajonk 2024-03-20, 17:40 5
Przecież to jest news sprzed kilku dni, dodatkowo już się okazał ściemą. Polecam chroma albo Firefoxa w mieście internet explorera.
Zgłoś
nowynick 2024-03-20, 18:52 1
pajonk napisał/a:

Przecież to jest news sprzed kilku dni, dodatkowo już się okazał ściemą. Polecam chroma albo Firefoxa w mieście internet explorera.

Tak, tak ściemą... wsiadaj Kulson...
Zgłoś
voltar666 2024-03-20, 23:40 1
Mało kogo już dziwi co odjebują w tej najbardziej plugawej i znienawidzonej instytucji tudzież firmy w Polsce jaką jest policja, moim zdaniem to najgorszy zawód jaki można wykonywać w tym momencie w Polsce
Zgłoś
mazga50 2024-03-21, 1:47
Kolega trochę zaspał...
Zgłoś
DjFido 2024-03-21, 4:44 1
Ponoć byli na jakiejś imprezie przebieranej i praktykantka przebrała się za akumulator, tak aby cały komisariat mógł ją ładować.
Zgłoś
OnucaSsie 2024-03-21, 17:39
To był lokalny dowcip-pasta, a wy to kupujecie.
Zgłoś
4Lokalny2Chłopaczek0 2024-03-21, 18:03
To pewnie moja była dziewczyna ( To kurwa sprzedajna była, każdemu dupy dawała. Kurwiszon jebany.

,,Honor powaga szacunek do grobowej deski
Pan to zapierdoli.. Jam jest syn królewski.''
,,Kurwy chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
Zgłoś
nowynick 2024-03-23, 19:07
4Lokalny2Chłopaczek0 napisał/a:

To pewnie moja była dziewczyna ( To kurwa sprzedajna była, każdemu dupy dawała. Kurwiszon jebany.

Potwierdzam
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów