📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale co wspólnego z jakże interesującym tematem ma ten ryży dupek?
Wiki:
James Eagan Holmes (born December 13, 1987) is the suspected perpetrator of a mass shooting that occurred on July 20, 2012 at a Century movie theater in Aurora, Colorado, which killed 12 people and injured 58 others.
NIE WIEM.
James Eagan Holmes (born December 13, 1987) is the suspected perpetrator of a mass shooting that occurred on July 20, 2012 at a Century movie theater in Aurora, Colorado, which killed 12 people and injured 58 others.
spiepszaj_dzbanie napisał/a:
NIE WIEM.
spiepszaj_dzbanie napisał/a:
Cytat:
Ty to chyba wczoraj internet pierwszy raz w życiu włączyłeś, jeśli nie wiesz kim jest ten typek...
Odpowie ktoś o co chodzi w tym temacie ?
Ten o to rudzielec strzelam w kinie na filmie Batman, i zabil tego co nagrywal kamera w kinie.
W tym temacie chodzi o to by oddzielić plewy od ziaren. Osoby które nie wiedzą kim jest ryży głupek (nie mylić z Tuskiem) powinny czym prędzej usunąć konto
se.pl/wydarzenia/swiat/usa-strzelanina-na-premierze-batmana-nowe-fakty...
se.pl/wydarzenia/swiat/usa-strzelanina-na-premierze-batmana-nowe-fakty...
Kurwa mać, Captain Obvious to the rescue.
Ta ruda morda to człowiek, który podczas filmu "The Dark Knight Rises" w Aurorze urządził sobie strzelnicę. 12 zabitych, 58 rannych. Ogólnie był z nim problem, bo podejrzewano, że to nie on, ale i tak go skazano. Koniec.
*Flies away*
Ta ruda morda to człowiek, który podczas filmu "The Dark Knight Rises" w Aurorze urządził sobie strzelnicę. 12 zabitych, 58 rannych. Ogólnie był z nim problem, bo podejrzewano, że to nie on, ale i tak go skazano. Koniec.
*Flies away*
Jak nie znacie angielskiego to napiszcie kurwa 'można po polsku bo jestem gimbusem', a nie palicie jana i pytacie się kim jest ryży dupek dobrze wiedząc kim jest, tylko zwyczajnie nie ogarniacie reszty
Ja pierdolę. Wiedziałem, że wiele gimbusów nie wie co się dzieje poza ogrodzeniem ich domu, a czasem nawet za drzwiami pokoju; no ale ludzie, bez przesady kurwa!
Żal mi dupsko ściska jak patrzę na komentarze niektórych. Mówi się, że w Polsce media podają nam szit zamiast prawdziwych informacji, ale wygląda na to, że sami ten ciemnogród tworzycie. Tępe gimbusy.
Przyszłość narodu kurwa.
Żal mi dupsko ściska jak patrzę na komentarze niektórych. Mówi się, że w Polsce media podają nam szit zamiast prawdziwych informacji, ale wygląda na to, że sami ten ciemnogród tworzycie. Tępe gimbusy.
Przyszłość narodu kurwa.
jajebie, idziesz sobie na film zeby nagrac wersje cam i wrzucic na torrenty - a tu jeb, dostajesz kulke w leb za piractwo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów