W 2:14 przypominają jak to szminka mówił o tym, że Wilder ma słaby cios, a w walce został sam mocno przez niego znokautowany "Dzik Szpilka"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dzisiaj napisał/a:
"miód dla oczu..." kurwa co za debil
Akurat w niektórych regionach Polski tak się mówi... "Miód dla oczu" oznacza, że ktoś lubi na coś patrzeć
Ale temu, że Szpilka jest debilem nie zaprzeczę
Cytat:
Komentatorzy Polsat Sportu nabijają się z Szpilki
I słusznie. Poza tym nazywanie tego kretyna Szpilki bokserem jest nieporozumieniem. Stadionowa ciota, która obrywa od zawodowców cokolwiek potrafiących.
kiedys byla walka stulecia , Tyson(USA) vs. Lenox Lewis (GBR) .... a teraz Walką stulecia będzie Wilder(USA) - Joshua(GBR) !
SteponectY napisał/a:
Tyle, że Wilder jeszcze nikogo znaczącego nie pokonał, bo Stiverne to przeciętniak, a Szpilka to kelner. Joshua pokonał Kliczko który mimo swojego wieku był w formie i szybko znokautowałby wszystkich wyżej wymienionych przeze mnie oprócz Joshułykiedys byla walka stulecia , Tyson(USA) vs. Lenox Lewis (GBR) .... a teraz Walką stulecia będzie Wilder(USA) - Joshua(GBR) !
Do co do Władka to nigdy go nie lubiłem, ale tą walką (paradoksalnie bo przegraną) zyskał mój szacunek. Ponieważ pierwszy raz zobaczyłem w nim wojownika głodnego walki, a nie przestraszonego cwaniaka co ciągle klinczuje, bo boi się pójść w wymianę ciosów.
Podobno Szpilka ma ksywe Szpilka bo jakbył mały to go ojciec wieszał na ścianie właśnie przy pomocy szpilek, raz podobno utwierdził go do sciany za napleta i zaczął się kręcić niczym helikopter w ogniu, i pierdolony poleciał do USA uczyć się Ejmerykancki.
Szpilka jest tak słaby, że nawet włosy się go nie trzymają.
Stary koksiarz w dodatku i półmózg. Pamięta się jego czasy kariery przestępcy.
Stary koksiarz w dodatku i półmózg. Pamięta się jego czasy kariery przestępcy.
ja mam całkiem odmienne zdanie na temat Szpilki od pozostałych.. uważam, że to najlepszy bokser spośród wszystkich polskich - lubiany , szanowany. Z Widerem fakt faktem spłynął, ale całą walkę miał nad nim przewagę. Szpilka może debil, ale na pewno bardziej ogarnięty od Gołoty, Adamka, Włodarczyka i reszty parobków.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów