od 00:20 do 00:40 lekkie trzaski-wytrzymaj te 20 sekund bo warto
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
coś czuje że za chuj gość się z nim nie spotkał.
KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
jakim autobusem lub tramwajem tam dojade? bo ja w sumie na rowerze jestem HAHAHAHAHA rozjebalo mnie to
Ze znajomymi jak tripujemy gdzieś to zawsze ktoś wypali "Dobra, już wiem gdzie jesteśmy, poznaje po kamyku/trawie przy drodze".
tylko kto to nagrywał? ćpun? diler? może policja
youtube.com/watch?v=-gZ6-6RbSEg&feature=fvst
Tak, 15g to jest hurtowa ilosc, 7 jest juz hurtowe.
fake jak chuj. Nikt przy zdrowych zmyslach nie rozmawial by z tym panem dluzej niz 20sekund
i brawo dla typa ze ogarnia nieznajomemu...
idiota jeden i drugi, a potem przypal na pol miasta i chodz sobie za tym pol dnia kiedy chcesz sobie wigilijnego lolka zapalic
co? za duzo proszku i pasuje zbic banie? hehe
i brawo dla typa ze ogarnia nieznajomemu...
idiota jeden i drugi, a potem przypal na pol miasta i chodz sobie za tym pol dnia kiedy chcesz sobie wigilijnego lolka zapalic
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów