📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@LWMG: Ja nie wiem czy się mistrzu domyślasz, ale za wszystkim zazwyczaj stoją ci co się już urodzili...
kami-chan napisał/a:
niezle wyczucie czasu... wczoraj poronilam
To przypadek czy pomagałaś sobie wieszakiem?
BTW wczoraj poroniłaś a dzisiaj już siedzisz przy komputerze? Dziwne...
kami-chan napisał/a:
niezle wyczucie czasu... wczoraj poronilam
alez zalosne... 20 lat i poronilas? nie dosc tego, siedzisz na necie i tak po prostu o tym piszesz? ogarnij sie.
jaca80 napisał/a:
ten komiks do mnie przemówił jestem sadystą i chce zostać ginekologiem żeby zabijać niewinne nienarodzone istoty ludzkie XD
widze, ze kolega nie zrozumial przeslania komiksu
Poronienie może przypominać okres. A kobieta może się dowiedzieć ,że była w ciąży po badaniu krwi (hormony itp.) Czyli jest to możliwe
@Lashlo Pewnie że tak
@Lashlo Pewnie że tak
sagitalis napisał/a:
Poronienie może przypominać okres. A kobieta może się dowiedzieć ,że była w ciąży po badaniu krwi (hormony itp.) Czyli jest to możliwe
I to powód, żeby się chwalić na portalu pełnym szyderców?
mister Lashlo ma 1000% racji, jesli dziewcze faktycznie poronilo i chwali sie tym na naszym kochanym sadolu...
Lashlo napisał/a:
oj tam, oj tam. nie każdy ma przyjaciół
Cytat:
może sama chciałaby "~" przed nickiem.
nie pomagalam sobie, w sumie to sporo cpam i to moze przez to.
mam przyjaciol, ale im sie nie chwale takimi rzeczami a sadystyczne forum jest takie akurat...
dlaczego mialabym nie siedziec przy kompie? mialam to z kibla wyjac, pogrzebac pod wielkim debem i prosic o ogloszenie zaloby narodowej?
mam przyjaciol, ale im sie nie chwale takimi rzeczami a sadystyczne forum jest takie akurat...
dlaczego mialabym nie siedziec przy kompie? mialam to z kibla wyjac, pogrzebac pod wielkim debem i prosic o ogloszenie zaloby narodowej?
hay napisał/a:
@LWMG: Ja nie wiem czy się mistrzu domyślasz, ale za wszystkim zazwyczaj stoją ci co się już urodzili...
Jakbyś mistrzu znał takie coś jak ironia było by Ci lżej w życiu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów