Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
mialam to z kibla wyjac, pogrzebac pod wielkim debem i prosic o ogloszenie zaloby narodowej?
no, wyjąć z kibla mogłaś i chociaż foty jakieś zrobić, jak już się nam chwalisz
nie pomagalam sobie, w sumie to sporo cpam i to moze przez to.
mam przyjaciol, ale im sie nie chwale takimi rzeczami a sadystyczne forum jest takie akurat...
dlaczego mialabym nie siedziec przy kompie? mialam to z kibla wyjac, pogrzebac pod wielkim debem i prosic o ogloszenie zaloby narodowej?
kurwa, swietnie a czego oczekiwalas? slow wspolczucia czy szyderstw? tak jak o narkotykach, idz sie wyzal gdzie indziej... poronila, tez mi cos. poczytaj na ten temat i zmyslaj dalej.
dla wszystkich zwolenników aborcji obejrzyjcie go sobie.
blech.. aż mi się przypomniał film pod tytułem "niemy krzyk"
dla wszystkich zwolenników aborcji obejrzyjcie go sobie.
Myślisz, że to zrazi kogoś do używania wieszaka?
widze ze tepe dzieciaki nie zrozumialy slowa napinka. komentarze odnosza sie TYLKO I WYLACZNIE do wstawionego tematu, niestety, coraz wiecej uzytkownikow ma tendecje do pisania "pierdolone skurwysyny, ja to bym..." i nastepuja dlugie wywody, jacy to oni straszni sa. TO SIE NAZYWA NAPINKA W TEMACIE!!!!
to bylo raz, dwa- nie dyskutujcie z kims, kto jest dluzej na tym portalu i wie sporo wiecej niz wy. a Cthulhu jest ta osoba. wiec ogarnijcie swoje tluste, leniwe dupska i oceniajcie TEMAT a nie sluszna uwage.
PS. morderatorow przepraszam za offtop, ale mam jak wiekszosc dosyc tepych napinaczy. za wyrozumialosc w przypadku tego jakze offtopowego posta slicznie dziekuje
A sam komiks byl genialny!!
[ Komentarz dodany przez: yarzapp: 2010-04-30, 00:52 ]
Nie musisz przepraszać, odwaliłaś za nas brudną robotę
Napinka to napinka, a to że ktoś jest dłużej na jakimś forum znaczy tyle co nic, ja jestem 2 lata dłużej na tym świecie i co? A tak w ogóle to spierdalaj.
[ Komentarz dodany przez: Scarlet: 2010-05-02, 16:10 ]
to, że pewne rzeczy były już na tym forum wielokrotnie wałkowane i nie ma sensu zaczynać od nowa. a swoją krytykę wyrażaj mniej wulgarnie -- pierwsze i ostatnie upomnienie.
O widzę się tutaj jakiś klan moderatorów zrobił...
A wulgaryzmy? Hehehe, szok, wulgaryzmy na sadolu
[ Komentarz dodany przez: Scarlet: 2010-05-02, 18:40 ]
nie chodzi o wulgaryzmy w ogóle, tylko o zwracanie się do innych użytkowników. jak nie pamiętasz, to poczytaj jeszcze raz to, co akceptowałeś zakładając konto.
[img:daee449e65]http://izismile.com/img/img3/20100601/640/the_best_name_640_high_02.jpg[/img:daee449e65]
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów