Magik2501 napisał/a:
Ale chętnie pomogę:
-ustawki są organizowane w cichych miejscach, gdzie nie nikt nie będzie przeszkadzał. Biorą udział tylko "zainteresowani", samo ochotnicy. Chuj tobie, władzom i państwu do tego
nie, nie jest mi chuj do tego - niech wykupią sobie dodatkowe ubezpieczenie, bo za moje podatki nie będzie się leczył z połamanej na ustawce ręki czy pękniętej śledziony ... także SKOŃCZ PIERDOLIĆ że chuj do tego mi, czy innemu płacącemu za ich późniejsze leczenie. Powiesz: "on też płaci" ... a ja zapytam: 'ILE?" Składek gówniarza nie starczyło by na tydzień pobytu w szpitalu, nie mówiąc o opiece lekarza w klinice. Popatrz na ubezpieczenia zawodowych fighterów ... myślisz, że oni walczą na NFZ? A ogólnie dla mnie to oni mogą się i pozabijać w tym lesie - zbytnio z tego powodu cierpiał nie będę.
Swoją drogą ... wiem, że policja potrafi być uciążliwa - ale nic się nie dzieje bez przyczyny. Pijesz piwsko pod blokiem, dostajesz mandat i już wielkie JP? Bo jak to tak można? Łazisz z bandą najebanych zadymiarzy po mieście, połowa z nich kopie typa na ulicy - Ty nie kopiesz, ale stoisz z nimi - i dziwisz się, że zatrzymują Cię do wyjaśnienia? Chłopie - dorośniesz, ożenisz się, MOŻE zmądrzejesz (w sensie spojrzysz na świat jak dojrzały człowiek) i wtedy wypowiedz się na forum publicznym ...
varti: pozdro z Firmy ...
a ogólnie to szkoda pierdolenia na tłuka - czasem rozumiem dlaczego w niektórych stanach w USA prawo do zakupu alko czy petów przysługuje od 21go roku życia. W Polsce dla większości przypadków można by było podnieść nawet do 25go na publiczne wypowiadanie się ... pytanie "Jaki inteligentny człowiek pójdzie do pracy w policji?" Otóż taki, który wie, że jest to praca stała, pewna, w której można się rozwinąć. Pójdą tacy, którzy nie patrzą na ogólny obraz Policji w Polsce, tylko będą chcieli robić swoje najlepiej jak potrafią. No ale większość z tych "bardziej inteligentnych" będzie jeździć na widłaku, nosić cegły na budowie albo taszczyć palety w TESCO i narzekać "ale te chuje mają za dobrze - trzeba im zabrać bo za dużo mają" (NIE UJMUJĘ CIĘŻKIEJ FIZYCZNEJ PRACY - sam tak pracowałem przez kilka lat).