📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
.. pojebany ten komiks,ale prawdziwy.a za parę lat okaze się że Polska zagraża bezpieczęństwu świata( mimo kompletnego braku środków do tego potrzebnych) i świat sprzymierzy się przeciwko nam.. tak jak było z wspieranym przez usa saddamem..z wspieranymi afganami w wojnie z rosją.
Czyli mam rozumieć, że Rosja w tym komiksie poczuła się urażona remisem 1:1 w gałę, urażona mieszaniem się w sprawy Gruzji i dlatego trzeba było udupić samolot z całą świtą? Równie dobrze Rosjanie mogliby się przyjebać, że wódka z Polski jest lepsza i zrzucić atomówkę na zakłady spirytusowe. W ten komiks można każdy lepszy lub gorszy tekst wkleić i mamy gotowy światowy spisek przeciwko naszej ukochanej Ojczyźnie.
rollins napisał/a:
.. pojebany ten komiks,ale prawdziwy.a za parę lat okaze się że Polska zagraża bezpieczęństwu świata( mimo kompletnego braku środków do tego potrzebnych) i świat sprzymierzy się przeciwko nam.. tak jak było z wspieranym przez usa saddamem..z wspieranymi afganami w wojnie z rosją.
serio uważasz, że ktoś kto to tworzył nie ział sarkazmem równo?
Bardzo fajnie przedstawione, chociaż zaraz jakiś ekspert się przeczepi co do treści historii
Może ten komiks przypomni czerwonym spierdolinom, że Polska nadal coś znaczy w Europie.
A gdyby ktoś pokroju Kaczyńskiego rządził to jestem pewny, że powtórzyłaby się sytuacja jak z Gruzją tzn. Prezydent zbiera rządzących krajów byłego bloku wschodniego i jedzie na taką Ukraine negocjować. I Rosja odpuściłaby Krym i resztę kraju. A my byśmy mieli "solidnego" sojusznika (chociaż nie wiem jak KURWY z UPA, by zareagowały na naszą pomoc)
Może ten komiks przypomni czerwonym spierdolinom, że Polska nadal coś znaczy w Europie.
A gdyby ktoś pokroju Kaczyńskiego rządził to jestem pewny, że powtórzyłaby się sytuacja jak z Gruzją tzn. Prezydent zbiera rządzących krajów byłego bloku wschodniego i jedzie na taką Ukraine negocjować. I Rosja odpuściłaby Krym i resztę kraju. A my byśmy mieli "solidnego" sojusznika (chociaż nie wiem jak KURWY z UPA, by zareagowały na naszą pomoc)
Cytat:
Czyli mam rozumieć, że Rosja w tym komiksie poczuła się urażona remisem 1:1 w gałę (...) i dlatego trzeba było udupić samolot z całą świtą?
Tak. Kurwa tak masz to rozumieć. Właśnie tak było. Wbiliśmy remis na euro2012 ruskim i wynaleźli maszynę do podróży w czasie aby cofnąć się do 2010r aby zestrzelić samolot....
Kryn3k napisał/a:
a polandball ma być odwrotnie, takie zasady niestety
Zasada jest taka ,że każdy kraj powinien mieć odwróconą flagę (oczywiście zależnie od tego jaką ma bo niektórych nie da się dać do góry nogami albo prawo na lewo). Tak samo zasada jest taka ,że angielski tekst ma być upośledzony jakby pisała to małpa po narkotykach.
Velture napisał/a:
Tak. Kurwa tak masz to rozumieć. Właśnie tak było. Wbiliśmy remis na euro2012 ruskim i wynaleźli maszynę do podróży w czasie aby cofnąć się do 2010r aby zestrzelić samolot....
Wiem, w chujowej kolejności napisałem Co nie zmienia faktu, że historyjka w komiksie jest z dupy.
nie ta flaga.
na samym dole jest błąd. powinno być 'just not the crimea'.
Nie rozumiem ogromnej niechęci w stosunku do Rosji i mesjanizmu niektórych Polaków.
Jak Cameron zapowiedział odebranie części zasiłków imigrantom w tym Polakom, których jest w UK mniej niż kilka procent, Komorowski i inni przedstawiciele władz wykazali wielkie obruzenie tym faktem. No i w pewnym sensie rozumiem - bronią swoich obywateli na obczyźnie. Tymczasem na Krymie mieszka 60% Rosjan. Gdy "rząd" krymski sam poprosił Rosjan o interwencje, to zaczyna się wielka zachodnia propaganda i spekulacje o trzeciej wojnie światowej. A z putina robi się tyrana i skurwysyna. można się do niego przypierdalać o to, że pedałków nie toleruje ani innego zboczenia, ale to właśnie on jest pieprzonym number 1, który wyprowadził Rosję na prostą. A dane makroekonomiczne mówią same za siebie: dług publiczny - niecałe 8% (w PL ponad 50%), bezrobocie ok 5% (średnia w ue to 10%), deficyt 0,1% i dodatni bilans handlowy.
Dlatego odpierdolcie się od Rosji i przestańcie dawać karmić się zachodnią papką medialną. A jeżeli tak bardzo zalezy Wam na Ukrainie to spieprzajcie na Majdan. Jim Carrey i inne bezmózgie hamburgery już czekają na opierdolenie im pały
Jak Cameron zapowiedział odebranie części zasiłków imigrantom w tym Polakom, których jest w UK mniej niż kilka procent, Komorowski i inni przedstawiciele władz wykazali wielkie obruzenie tym faktem. No i w pewnym sensie rozumiem - bronią swoich obywateli na obczyźnie. Tymczasem na Krymie mieszka 60% Rosjan. Gdy "rząd" krymski sam poprosił Rosjan o interwencje, to zaczyna się wielka zachodnia propaganda i spekulacje o trzeciej wojnie światowej. A z putina robi się tyrana i skurwysyna. można się do niego przypierdalać o to, że pedałków nie toleruje ani innego zboczenia, ale to właśnie on jest pieprzonym number 1, który wyprowadził Rosję na prostą. A dane makroekonomiczne mówią same za siebie: dług publiczny - niecałe 8% (w PL ponad 50%), bezrobocie ok 5% (średnia w ue to 10%), deficyt 0,1% i dodatni bilans handlowy.
Dlatego odpierdolcie się od Rosji i przestańcie dawać karmić się zachodnią papką medialną. A jeżeli tak bardzo zalezy Wam na Ukrainie to spieprzajcie na Majdan. Jim Carrey i inne bezmózgie hamburgery już czekają na opierdolenie im pały
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów