18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:00
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:56
🔥 Black Friday - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
r................r 2009-12-08, 23:40
no chyba że masz dużego kutasa.
Zgłoś
Saia 2009-12-08, 23:57
w więzieniu to gorsze rzeczy człeka mogą spotkać(nie , nie byłem w więzieniu).

mój znajomy kiedy tam był po swojej 18nastce dostał smsem złotą myśl od innej osoby "nie schylaj się , tylko kucaj"
Zgłoś
B................m 2009-12-09, 0:16
Zastanawiam się czy ta złota myśl dotyczy dzisiejszego więzienia. Kiedyś odnosiła się też do służby wojskowej - teraz to już tylko plota krążąca wśród ludzi, którzy z wojem nic wspólnego nie mieli, więc może z więzieniem jest tak samo.
Zgłoś
Nieto 2009-12-09, 2:34
a można mieć tam komórę? nie wydaje mi się. na dołku to raczej na pewno nie; mało razy tam byłem, ale i tak za dużo, suszy strasznie, i nudno. ale żeby nie było oftopa: księżniczka z rysunków ma fajne bioderka
Zgłoś
Wyborowa 2009-12-09, 7:23
Nikt nie był w więźieniu, a każdy wie jak tam jest...
Zgłoś
l................4 2009-12-09, 8:02
Saia, od kiedy w więzieniu można mieć telefon komórkowy?
Zgłoś
.................. 2009-12-09, 9:40
Saia napisał/a:

nie byłem w więzieniu

Jeszcze nie, nigdy nic nie wiadomo.

luki24 napisał/a:

od kiedy w więzieniu można mieć telefon komórkowy?

O tym głośno się nie mówi, ale zdarza się.
Zgłoś
k................7 2009-12-09, 9:56
Oj naoglądałeś sie Hooligans 2.
A co do obrazka to widocznie strażnicy też nie dawali rady ;]
Ostatnio sadistic przedstawia coraz lepszy obraz więzienia, wcześniej kara śmierci jako hotel, teraz sex z piękną księżniczką.
Czyżby brakowało wam zdjęc na hard ?
Zgłoś
.................. 2009-12-09, 9:59
Cytat:

Oj naoglądałeś sie Hooligans 2.

Mógłbyś sprecyzować kto?
Zgłoś
k................7 2009-12-09, 10:04
Jeśli odpowiem że Ty pewnie usłysze że pracujesz/pracowałeś i wiesz.
Weź pod uwage taką małą emotikonke na końcu posta która może oznaczać żart " "
Co do twojej wypowiedzi że sie głośno nie mówi ale się zdarza tylko idiota powie że nie było przypadków gdy więzień miał komórke, i można brać pod uwage rodzaj więzienia i rozwodzić się nad tym albo po prostu spojrzeć na tą i domyślić się że to całkiem serio raczej nie było.
Zgłoś
.................. 2009-12-09, 10:07
konio167 napisał/a:

Weź pod uwage taką małą emotikonke na końcu posta która może oznaczać żart " "

Przepraszam, nie skojarzyłem, nie bij.
Zgłoś
l................4 2009-12-09, 14:30
Linekk napisał/a:

O tym głośno się nie mówi, ale zdarza się.

W każdym szanującym się pierdlu są wykrywacze tel. komórkowych więc jeśli nawet nastąpi udana próba przemytu to taki tel zostaje szybko wykryty a posiadacz ukarany. Nie ma mowy o bezkarnym posiadaniu tela.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem