Jeden ze starych, dobrych komiksów z PSX Extreme.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To były czasy! Aż łezka się w oku zakręciła...
Mam nadzieje, że ten komiks jest bardzo stary bo dawno takiego suchara nie widziałem. Chociaż jeszcze nigdy.
the neverhood.... godziny godziny godziny rozkminiania pozornie prostej rzeczywistosci....
@dback suchy to jest orzech w twojej czaszce. Ja się uśmiałem a poza tym sama obecność Klayman'a z the neverhood sprawia, że wstawka zasługuje na piwo
@dback
Dla Ciebie wszystko jest sucharem, wymyśl coś swojego
się nauczyłeś słowa "suchar" i pod każdym dowcipie to piszesz
Też się nieźle uśmiałem przy tym komiksie
no kurwa Klayman! I to drzewko z grzybkami po których bekał dobre kilka minut. Ja pierdole jak to bylo dawno..
To jest tak czerstwe, że aż chleb mi wysechł. To jest jeden z tych dowcipów, który był wymyślony przez dzieci w przedszkolu. Wiem, że są różne gusta, ale to jest wybitnie słabe.
wtf. murzyn mówiący po polsku ;/
RmX napisał/a:
@dback
Przeczytaj wcześniejsze moje posty pajacu później pisz. :*
dback spierdalaj pod most do starej.
To że tu uważasz że ten komiks to suchar jest największym komplementem jaki można powiedzieć na jego temat. Najlepiej nie pisz wcale albo wypierdalaj na jakiś joemonster. Wkurwiają mnie takie śmieciuchy jak ty. Kurwa jest 16.00 za godzinę idę upić mordę a już będę wychodził podenerwowany przez jakiegoś ciecia z internetu. Kurwa jak ja potrzebuje wakacji...
To że tu uważasz że ten komiks to suchar jest największym komplementem jaki można powiedzieć na jego temat. Najlepiej nie pisz wcale albo wypierdalaj na jakiś joemonster. Wkurwiają mnie takie śmieciuchy jak ty. Kurwa jest 16.00 za godzinę idę upić mordę a już będę wychodził podenerwowany przez jakiegoś ciecia z internetu. Kurwa jak ja potrzebuje wakacji...
Kiedyś po PSX Extreme się z radością biegło do kiosku i ryczało ze śmiechu z pokręconych zg(red)ów, co będę owijał wychowałem się na tym. Jestem dumny z tego, że pamiętam początki nie tylko PE ale i game'ingu w Polsce, a hejterom i gimbusom chuj w oko.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów