Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tłumaczenie zniszczyło pierwszy komiks - jak mniemam, w ostatnim kadrze było "thanks hangman", co byłoby nawiązaniem do superbohaterów typu superman, batman, czy megapoorman.
nie 'hangman' tylko 'suicide man', jak nie wiesz to się kurwa nie udzielaj, przetłumaczyć miałem na? samobójco-man? Chyba logiczne że nawiązanie do superbohaterów?
Uprzedzę bezsensowne pierdolenie, powiedz mi jeszcze jakbyś przetłumaczył "attention whore" - "zainteresowaniowa dziwka"?
Ciekawy jestem twoich wywodów batman.
nie 'hangman' tylko 'suicide man', jak nie wiesz to się kurwa nie udzielaj, przetłumaczyć miałem na? samobójco-man? Chyba logiczne że nawiązanie do superbohaterów?
Uprzedzę bezsensowne pierdolenie, powiedz mi jeszcze jakbyś przetłumaczył "attention whore" - "zainteresowaniowa dziwka"?
Ciekawy jestem twoich wywodów batman.
trafiony zatopiony, miłego dnia :*
Dobra, odpowiem. Czy batman jest tłumaczony na polski? Iron man? Superman?
Co ma do rzeczy, iż nie było napisane hangman tylko suicide man? Nic to nie zmienia.
Nawiązanie do superbohaterów przy tłumaczeniu "samobójco" nie jest logiczne.
Co do idiomu, to w ogóle nie wiem, do czego pijesz. To ty spierdoliłeś komiks, nie ja.
tak swoją drogą, po chuj tłumaczysz? Przecież kto angielskiego nie umie, niech się kurwa nauczy, albo zmieni portal.
Nie jęcz, dobrze robi. Część ludu nie zna tu polskiego, nie mówiąc o innych językach.
z painta.
No właśnie widać ze z PAINTA. Nawet tła nie wyłączyłeś pod tekstem albo tak fachowo "zamazałeś" poprzednie teksty. Tak czy inaczej pełen profesjonalizm.
A jak się nie umie tłumaczyć to się kurwa tego nie robi.
Jak jest suicide man to jest suicide man. Tak jak chetek napisał, nie mówi się kurwa człowiek-nietoperz tylko po prostu batman!
A "attention whore" które było pewnie z obrazku z butami i wisielcem, to chyba dużo lepiej by pasowało "zawsze był lansiarzem/lanserem".
No właśnie widać ze z PAINTA. Nawet tła nie wyłączyłeś pod tekstem albo tak fachowo "zamazałeś" poprzednie teksty. Tak czy inaczej pełen profesjonalizm.
A jak się nie umie tłumaczyć to się kurwa tego nie robi.
Jak jest suicide man to jest suicide man. Tak jak chetek napisał, nie mówi się kurwa człowiek-nietoperz tylko po prostu batman!
A "attention whore" które było pewnie z obrazku z butami i wisielcem, to chyba dużo lepiej by pasowało "zawsze był lansiarzem/lanserem".
ale jesteś fajny. piwko za lansiarstwo(w internecie ).
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów