📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Swoją drogą.. Zakopcie go Świetne Leci piwko
Szczerze to mi tak po chuju... się podoba
"Wiesz, to tak jakby machali parówką w bramie garażowej" Rozwaliło mnie to
O kurka wodna, wznowili amen, myślałem że to już martwy komiks, dzięki ziom, masz ode mnie na prawdę duże, zimne, zasłużone, gorzkie browaresku za przypomnienie
Heh naiwny, myśli że go księcia nie zcwelują
Chociaż z 2 strony to on stary już troche więc raczej nie w typie.
Chociaż z 2 strony to on stary już troche więc raczej nie w typie.
Czy kojarzycie gdzie można znaleźć (w sieci) komiksy publikowane kiedyś w magazynie "Produkt"?
HoseBanditos napisał/a:
Czy kojarzycie gdzie można znaleźć (w sieci) komiksy publikowane kiedyś w magazynie "Produkt"?
w sieci to nie wiem ale wszystkie "Produkty" stoją u mnie na półce
A było to gdzieś jeszcze potem publikowane??Chodzi mi głównie o "Sagę osiedla Swoboda" "Emilia Tank i Profesor"
Cytat:
A było to gdzieś jeszcze potem publikowane??Chodzi mi głównie o "Sagę osiedla Swoboda" "Emilia Tank i Profesor"
Komiksów z "P" chyba raczej nie powtarzano potem nigdzie.To były w większości jednorazówki
"Osiedle Swoboda" dorobiło się własnej serii (ale nowe przygody) a E.T. i P. mieli jakieś dwa albumy wydane,też nowe przygody...
szczegółów poszukaj sobie tu--> komiks.gildia.pl/komiksy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów