📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lepiej tam po kwasie nie wchodzić. No chyba, że ma się ze sobą harpun
Kurwa u mnie psychodeliczne odczucia pojawiły się po przeczytaniu tego jakże zacnego tłumacznia
ja na swojej komorze deprywacji sensorycznej siedzę codziennie łącznie koło 30 minut. Potwierdzam doniesienia autora filmu. Komora rozwija i ewoluuje poprzez popuszczanie popuszczania ( 00:46 sek filmu).
Pamiętam jeszcze z podstawówki "przygody/kroniki kapitana Pirxa" Lema. Tam takie coś było. I chyba jak tak teraz patrzę to chyba zryło mi banię na całe życie
ja już sprawdziłem gdzie jest coś takiego w wawie i ile kosztuje... drogo, ale raz na jakiś czas można
Ponoć mam to na wydziale. Studenty wchodzą i po pół godzinie szaleją Nic ciekawego w sumie oprócz słyszenia szumu własnego ciała.
W moim wypadku ziomek opisuje posiedzenie z piwkiem przy grillu nad jeziorem Zgaduje że nie tylko w moim... tak niedużo do szczęścia potrzeba.
Proponuję Truflę halucynogenne , po nich człowiek bardzo się otwiera i relaksuję. Mózg działa o wiele lepiej A tutaj proszę watch?v=_ToV8LjJslA
gosciu jest ogólnie dosc ogarniety w tym co robi
Borsuczi napisał/a:
Dobrze zgadujesz ;dW moim wypadku ziomek opisuje posiedzenie z piwkiem przy grillu nad jeziorem Zgaduje że nie tylko w moim... tak niedużo do szczęścia potrzeba.
"Istnieje wiele mitów na temat deprywacji sensorycznej, nie mają one potwierdzenia i wynikają z błędnego przekazu. Deprywacja sensoryczna jest przyjemną techniką, która ogranicza ilość dochodzących bodźców do organizmu a co za tym idzie nic nam nie przeszkadza w relaksie, przemyśleniach czy lepszym poznaniu samego siebie."
Czyli pomaga się zrelaksować, a jak ktoś sobie nawkręca to jego bonus
Czyli pomaga się zrelaksować, a jak ktoś sobie nawkręca to jego bonus
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów