📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Kolejny "propagandowy" film dla ciemnogrodu?
Taaa, przyjdzie do mnie komornik pierdolnie na komputer wlepę, zadzwoni do ziomka
" ejj stary zajebisty Pc jest 100 zł i jest twój "
Chyba w tym sensie daje... Znajomym ? Rodzinie ?
" ejj stary zajebisty Pc jest 100 zł i jest twój "
Chyba w tym sensie daje... Znajomym ? Rodzinie ?
no gorszej reklamy to już nie widziałem....
Dlaczego nie zajebała jeszcze wiaderka jako koszta postępowania egzekucji długów?
Wszystkie trzy fajne, poszedłbym w wielokąt z nimi.
- no dobra
- ej chwila, chwila, co mnie długi starego?
- nie sap, bo pójdziesz do domu dziecka
bujana starszej
- te komornik, daj mi te grabie
i komentarz
komornik nie kradnie, zapierdoli legalnie
- dawaj łopatke, za mandaty starego
- no dobra
- ej chwila, chwila, co mnie długi starego?
- nie sap, bo pójdziesz do domu dziecka
bujana starszej
- te komornik, daj mi te grabie
i komentarz
komornik nie kradnie, zapierdoli legalnie
Kurwa co za debil taki filmik nakręcił .Komornicy to skurwysyny bez kontroli nad sobą
Prometeus_Coprophagus napisał/a:
Wszystkie trzy fajne, poszedłbym w wielokąt z nimi.
Oby za te słowa chuj Ci odpadł
Jak i wszędzie, komornicy są i normalni i chuje. Problem, że odsetek ludzi, którzy wpadli w długi nie ze swojej winy jest mały. Większość narobiła długów i teraz robi wielkie oczy, że nikt się z nimi nie pierdoli. Narobienie długów i licznie że rozejdą się po kościach to czyste złodziejstwo, a za złodziejstwo ręce powinni ucinać.
I nie pierdolcie o babci co wzięła Providenta bo miała dylemat czy kupić tabletki czy masło, jak wszędzie są wyjątki. Osobiście znam sporo ludzi, którzy nabrali kredytów, smartfonów na umowy, czy innych gówien, a potem psioczyli jak to nie zostali oszukani, bo jak mają spłacić 700zł rat, jak mają 1200 zarobku netto. Na chuj brałeś smartfon kutasie, tyle mojego komentarza.
I nie pierdolcie o babci co wzięła Providenta bo miała dylemat czy kupić tabletki czy masło, jak wszędzie są wyjątki. Osobiście znam sporo ludzi, którzy nabrali kredytów, smartfonów na umowy, czy innych gówien, a potem psioczyli jak to nie zostali oszukani, bo jak mają spłacić 700zł rat, jak mają 1200 zarobku netto. Na chuj brałeś smartfon kutasie, tyle mojego komentarza.
Jaka to jest patologia. Sami przestepcy widze na sadolu siedza. Co z sytuacja kiedy stary zostawia matke z dwójką dzieci i nie placi alimentow?
Ach no tak, zapomnialem ze to Wy placicie alimenty frajerzy i wydaje wam sie ze jestescie "poszkodowani"
Ach no tak, zapomnialem ze to Wy placicie alimenty frajerzy i wydaje wam sie ze jestescie "poszkodowani"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów