📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:38
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
dalem piwo temu filmikowi tylko za filmik w komentarzach kerim85 dlatego zeby miec dostep do filmiku
Fake jak chuj. Komornik od razu z psami wpada a nie czeka na nich pod drzwami -.- Zresztą gośc ewidentnie ignoruje kamere/kamerzyste także tak jak powiedziałem ; )
Killing first born man...
Kiedyś słyszałem historię, jak to cwaniaczek jakiś framugi w kuchni zmniejszył, żeby komornik lodówki nie wyniósł.
waski870 napisał/a:
..zeby miec...
zeby miec... i co mas jus ?
musze was zmartwić to fake
kartka którą trzyma ten komornik jest pusta a poza tym on sam ukrywa w niektórych momentach śmiech
ALE I TAK ZAJEBISTE
kartka którą trzyma ten komornik jest pusta a poza tym on sam ukrywa w niektórych momentach śmiech
ALE I TAK ZAJEBISTE
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów