📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Gdzie tam fejk... Nie ma szans....
Nawet jeśli to fejk to jakoś morda mi się cieszy.
@qyk - większość komorników jeździ starymi, zdezelowanymi furami bo nowe ludzie im notorycznie rysują, podpalają i kradną. Miałem nieprzyjemność spotykać się z dwoma komornikami - jeden ma passata "kwadrata" z wczesnych lat 90tych a drugi Opla Vectrę z 1999, zarobki obu panów pozwalają na pewno kupić sobie jeden taki samochód w tydzień. BTW: Ocanienia czyichś zarobków i wydajności pracy na podstawie samochodu jakim jeździ to straszna dziecinnada
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów