Z tej strony Komorowskiego jeszcze nie znaliśmy. Sam zmontowałem film i proszę o szczere komentarze, ponieważ nie jest to wersja finalna. Napiszcie co się nie podoba, a co tak.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Stary
Nie wrzucaj już tutaj takich filmików własnej produkcji
Masz jeszcze Youtube itp witryny.
Ani to sadystyczne ani śmieszne.
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Nie wrzucaj już tutaj takich filmików własnej produkcji
Masz jeszcze Youtube itp witryny.
Ani to sadystyczne ani śmieszne.
Mnie to się głównie BeatBoxer się nie podoba. Ale jaki prezydent, taki flow.
gitara mi bardzo podoba się filmik ale powiedz mi kolego co za muzyka leci pod koniec filmu chciałbym znać tytuł i posłuchać
Nutę masz podaną w napisach końcowych... Two Steps From Hell- Heart of Courage. Dziękuje bardzo za komentarze. Widzę że następnym razem będę musiał się bardziej postarać.
fake.. Bronek ne potrafi bitboksować!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów