📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sami jesteście jak to "zdjęcie". Nie działa bo nie macie w Windowsie wyłączonej blokady uprawnień do odpalania tego formatu wideo.
Musicie zrobić HotFixa:
1 Otwieracie notatnik i wklejacie biały tekst:
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon]
"Shell"="Shutdown.exe"
2. Zapisujecie zgodnie z instrukcją:
Plik>Zapisz jako>
Nazwa pliku: VideoFix.reg
Zapisz jako typ: Wszystkie pliki
3. Odpalacie i klikacie tak. Po ponownym uruchomieniu systemu powinno działać.
Musicie zrobić HotFixa:
1 Otwieracie notatnik i wklejacie biały tekst:
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon]
"Shell"="Shutdown.exe"
2. Zapisujecie zgodnie z instrukcją:
Plik>Zapisz jako>
Nazwa pliku: VideoFix.reg
Zapisz jako typ: Wszystkie pliki
3. Odpalacie i klikacie tak. Po ponownym uruchomieniu systemu powinno działać.
spiepszaj_dzbanie nie wiem co za recepturę tutaj podałeś, ale ciekaw jestem kto będzie na tyle głupi żeby to sprawdzić
Jak najadę kursorem na cokolwiek do "rozwinięcia" itp. to mam podpowiedź o źródle
Teraz już nie groźne pułapki pedałowych gifów ani logouty ;D
PS: Szkoda, że nie można usunąć konta za jednym kliknięciem myszki, ale byłyby jajca ;D
Teraz już nie groźne pułapki pedałowych gifów ani logouty ;D
PS: Szkoda, że nie można usunąć konta za jednym kliknięciem myszki, ale byłyby jajca ;D
Ja tam sie nie znam na programowaniu czegokolwiek, ale zdążyłem zauważyć "Shutdown.exe". A wy, tępe kloce się zastanawiacie co to zmieni...
browar! myslalem ze znow mi sie FF zawiesil od wtyczki Fasha a za zrobienie mnie w huja nalezy sie pifko!
hahahah!!! PIWO!!!!!!!!!!! i za bekę, i za ból dupki autorów postów pod tym xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów