18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Kompas polityczny
Wiewór • 2018-01-25, 10:02
Znalazłem w internecie taką o to ciekawostkę.
Kompas polityczny. Odpowiadacie na kilka prostych pytań i aplikacja wskazuje po której znajdujecie się stronie politycznej barykady.

Mój wynik to centrolewica-liberał.

Zachęcam do zrobienia testu naszych największych "prawicowych" ujadaczy i nacjonalistów. Zwłaszcza lisów, arcyinkwizytora janlaw, dalita, poligona i ludowych filozofów.
Wyniki mogą być dla was szokujące bo okaże, się, że wam braknie skali na lewo w momencie gdy ja "lewak" jestem centrolewicowy

Kompas polityczny

PS. Test jest dostępny w języku urzędowym wielkiego lechickiego imperium także nawet niewykształcona sadolowa część nie będzie mieć problemów z wypełnieniem.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
~Velture 2018-01-25, 10:05 1
Abraxus napisał/a:

(...)
Zachęcam do (...)

Ty odstraszasz od wszystkiego, zawsze.

Ten temat poleci do sucharów a jeśli masz szczęście to pójdzie do polityki i religii gdzie nikt nie zagląda więc wyjdzie na to samo.
Zgłoś
Wiewór 2018-01-25, 10:14 7
Co lisek się boi wyniku? A taki kozaczek jesteś zawsze dyskusjach politycznych:D Pouczasz, edukujesz, wydajesz osądy...
Pewnie zrobisz test na komórce w kiblu, żeby nikt nie widział wyniku. Wyjdzie, że jesteś autorytarny turbo lewak i zwała. Okaże się, że ludzie, którymi tak pogardzałeś to ty sam

Zrobiłem test wg tego co głosi nasza sadolowa "prawicowa gildia". Mam dla was bardzo przykrą wiadomość.
Nie chce być inaczej. Jesteście autorytarne turbo lewusy
Zgłoś
~Velture 2018-01-25, 10:17 1
Abraxus napisał/a:

Co lisek się boi wyniku? A taki kozaczek jesteś zawsze dyskusjach politycznych:D Pouczasz, edukujesz, wydajesz osądy...
Pewnie zrobisz test na komórce w kiblu, żeby nikt nie widział wyniku. Wyjdzie, że jesteś autorytarny turbo lewak i zwała. Okaże się, że ludzie, którymi tak pogardzałeś to ty sam

Ależ ty mnie dobrze znasz. Tak się obsrałem, że pampersa musiałem zmienić ale jak mnie znów pociśnie to zanim się obsram wystrzelę niczym błyskawica do kibla się wysrać i zrobię ten test w tajemnicy.

Bez odbioru.
Zgłoś
janlew 2018-01-25, 10:19 5
To jest lewackie gówno posługujące się nowomową. I nie mówie tym razem o Abraxusie, ale o tym kompasie.
Jak libertarian i authoritarian na dwóch biegunach? Ewidentnie nie działa to w Polsce, w której złota wolność, była właśnie za króla.

Do tego pierwsze pytanie i już z tezą:
"Jeśli globalizacja ekonomiczna jest nieunikniona, powinna ona przede wszystkim służyć ludzkości, a nie międzynarodowym korporacjom."
Czyt.: chcesz za międzynarodówki czy tam nwo, być żydokomunistą, czy żydokapitalistą? I tyle tylko ten kompas wam powie.

Cytat:

Nie pierdol chłopski filozofie tylko pokaż wynik

No dobra ale musiałem trochę przerobić, co bym się zmieścił.

A prawdziwy wynik mam gdzieś z 2 kratki od środka na niebieskim. Ale to nie jest test dla Polaków.
U nas żyd nie mógł przez 1000lat kupić ziemi, a szlachcic zajmować się handlem czy lichwą. Ten test nie działa w Polsce, bo pytania są niedostosowane do naszych realiów, ale do hamburgerowych.
Zgłoś
_Myszcz_ 2018-01-25, 10:19 1
Your Political Compass
Economic Left/Right: 0.38
Social Libertarian/Authoritarian: 0.46
Zgłoś
Wiewór 2018-01-25, 10:21 2
Cytat:

To jest lewackie gówno posługujące się nowomową. I nie mówi tym razem o Abraxusie, ale o tym kompasie.
Jak libertarian i authoritarian na dwóch biegunach? Ewidentnie nie działa to w Polsce, w której złota wolność, była właśnie za króla.

Nie pierdol chłopski filozofie tylko pokaż wynik

_Myszcz_ napisał/a:

Your Political Compass
Economic Left/Right: 0.38
Social Libertarian/Authoritarian: 0.46

Centroprawica autorytarna. Bardzo dobry wynik. Im bliżej środka tym bardziej otwarty umysł na racjonalizm.
Im większe skrajności w jakimkolwiek kierunku tym większy zaścianek i zabetonowany łeb.

U mnie było:

Economic Left/Right: -2.0
Social Libertarian/Authoritarian: -3.85
Zgłoś
T3RMINATOR 2018-01-25, 10:25 5
Zawsze byłem dobry w rzutki
Zgłoś
nowynick 2018-01-25, 10:27 5
Abraxus napisał/a:

Centroprawica autorytarna. Bardzo dobry wynik. Im bliżej środka tym bardziej otwarty umysł na racjonalizm.
Im większe skrajności w jakimkolwiek kierunku tym większy zaścianek i zabetonowany łeb.

Ty chyba nie chcesz mi wmówić, że jestem normalny?

swoją drogą ciekawe jest to, że jak popieram aborcję, nie popieram socjalu i jakichkolwiek form utrzymywania darmozjadów, popieram karę śmierci etc, a wyszedłem lekko na lewo...

JanLew widzę musiał użyć photoshopa żeby nie wyjść na żydokomucha

Z ciekawości wypełniłem drugi raz odpowiadając tak jakby to zrobili politycy partii rządzącej w kwestach socjalnych, religijnych czy obyczajowych. Ja kurwa wiedziałem, że my drugi ZSRR budujemy, ale teraz to ja mam kurwa jego mać dowód:

ogólną linię partii PiS znacie, możecie sami sprawdzić...
Zgłoś
xiro 2018-01-25, 10:29 3
a co mi tam, moj wynik

Your Political Compass
Economic Left/Right: -0.13
Social Libertarian/Authoritarian: 0.56

Zgłoś
Wiewór 2018-01-25, 10:29 3
nowynick napisał/a:

Ty chyba nie chcesz mi wmówić, że jestem normalny?

Wynik w centrum oznacza tylko, że jesteś racjonalistą a nie oszołomem z klapkami na oczach brnącym w jednym kierunku.
Co do Twojego stanu zdrowia psychicznego to się nie wypowiadam
Zgłoś
mkv91 2018-01-25, 10:31 2
Your Political Compass
Economic Left/Right: 7.5
Social Libertarian/Authoritarian: 3.44

Zgłoś
Wiewór 2018-01-25, 10:33 1
mkv91 napisał/a:

Your Political Compass
Economic Left/Right: 7.5
Social Libertarian/Authoritarian: 3.44

Proszę pierwszy prawdziwy przedstawiciel prawicy a nie lisowe wyroby prawicowopodobne.
Zgłoś
głest 2018-01-25, 10:40 1
Abraxus napisał/a:

Zachęcam do zrobienia testu naszych największych "prawicowych" ujadaczy i nacjonalistów.

Macie - kto chce może szczekać; karawana jedzie dalej...

Zgłoś
o................o 2018-01-25, 10:41 4
Z ciekawości wypełniłem ankietę. Większość pytań nietrafna. Przykładowo religia: Powinna być wypleniona z naszego pięknego świata, rozwój cywilizacyjny nie dopuszcza istnienia religii w jakiejkolwiek formię. Ewentualnie przekształcona na zakon pomagający starszym i ubogim. Pytania o seks pozamałżeński itp. nie powinny znaleźć się w ankiecie.

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem