No I mamy prawdziwe wyjasnienie porannego wzwodu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Stwierdzam u ateistów zepsute kompasy 3..2...1...
Stwierdzam u ateistów zepsute kompasy 3..2...1...
Moj wlasnie wkazuje moja siostre.
Fiut ty chuju
moj kompas codziennie rano pokazuje na moja glowe... chyba jestem zbyt zajebisty. 8)
moj kompas codziennie rano pokazuje na moja glowe... chyba jestem zbyt zajebisty. 8)
- powiedział Kutas.Un jakbyś se sam loda nie robił, to by się nie kierował Ci do łba.
z którego to odcinka?
Polecam film Zeitgeist dla odnowy zajebanego smieciami umyslu Film ma swoje wady, a jednak moze wam te male mozdzki nieco rozjasnic. Pozdro dla myslacych : ]
Nie zaliczam sie do grupy ateistow bo wg mnie tez jest to slepe rozumowanie. Zapiszcie sobie dzieci nowe slowo - agnostycyzm.
[Bertrand Russell w broszurze "Kto to jest agnostyk?" stwierdził, że chrześcijanie twierdzą, że wiemy, że Bóg jest, ateiści – że wiemy, że Boga nie ma, natomiast agnostycy przyjmują, że nie ma dostatecznych podstaw, aby potwierdzić istnienie Boga lub mu zaprzeczyć.]
Zmanipulowane bydlo, tfu...
Nie zaliczam sie do grupy ateistow bo wg mnie tez jest to slepe rozumowanie. Zapiszcie sobie dzieci nowe slowo - agnostycyzm.
[Bertrand Russell w broszurze "Kto to jest agnostyk?" stwierdził, że chrześcijanie twierdzą, że wiemy, że Bóg jest, ateiści – że wiemy, że Boga nie ma, natomiast agnostycy przyjmują, że nie ma dostatecznych podstaw, aby potwierdzić istnienie Boga lub mu zaprzeczyć.]
Zmanipulowane bydlo, tfu...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów