📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
na koniach i wielbłądach lepiej im chyba idzie...
Chuj z tym jak jeżdżą. Auta nie mają znaczenia.. mogą se kupić 140 nowych.
nie ma co narzekać miło patrzeć jak rozwalają fury palenie gumy to juz im chyba za mało czas na slizg buahahahah
kurwa debile jak huj wogole nie umieja jezdzic.
umiejętność jady nie ma tu nic do rzeczy, oni poprostu celowo je rozwalają , zauważcie ze ciągle występują te same modele samochodów , pewnie dlatego zę są bezpieczne.
Skurwysyny nie mają co z kasą robić to niech cene za paliwo obnizą!!
Skurwysyny nie mają co z kasą robić to niech cene za paliwo obnizą!!
Jakbym miał możliwość zmieniać codziennie fure, to też bym miał w dupie czy umiem jeździć czy nie... nie szkoda mi by było 15 w tym miesiącu. A przy 60-70 w końcu bym się nauczył.
A zazdrosne niedojdy mogą się tylko rekordami na NFSie podniecać, nie doświadczając nigdy takiej frajdy z jazdy jak oni. Wam szkoda będzie ryski na używanym samochodzie za 20tyś., a oni fury za 150tyś. mają na jeden wyjazd.
A zazdrosne niedojdy mogą się tylko rekordami na NFSie podniecać, nie doświadczając nigdy takiej frajdy z jazdy jak oni. Wam szkoda będzie ryski na używanym samochodzie za 20tyś., a oni fury za 150tyś. mają na jeden wyjazd.
huj tam z ich jeżdżeniem, ale tyle hajsu też bym chciał mieć..
bynajmniej sam wtedy bym nie jeździł, miałbym od tego ludzi
bynajmniej sam wtedy bym nie jeździł, miałbym od tego ludzi
WoW ten kamerzysta przy 1:20 mial mega farta że uskoczył i spadającym kloszem z lampy nie dostał...
ale co najciekawsze ich ulubionym drift-carem jest przednionapędowa Toyota Corolla.. przynajmniej standardowo drift-biała
hehe ciekawe jak drogie jest tam ubezpieczenia auta?
revtech napisał/a:
ale co najciekawsze ich ulubionym drift-carem jest przednionapędowa Toyota Corolla.. przynajmniej standardowo drift-biała
to jest toyota camry
a co do opisu to troche dziwny. chyba nie wiesz jak trudno zapanowac nad samochodem przy tak duzych predkosciach ;O
ale idioci ^^
i dobrze, może się sami pozabijają i nie trzeba będzie nabojów tracić...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów