📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przydalyby się w miastach w Polsce
Angevil napisał/a:
Obejrzałem i nie zauważyłem tam żadnego zwierzęcia, które nazwałbym psem. Mieszańce przerośniętych szczurów z pieskami dingo czy innymi przykurczami to nie psy, change my mind.
Nie ma znaczenia. Żaden pies nie da rady z dużym kotowatym. Są za szybkie i od razu celują w krtań. Nawet z wilkiem mało który pies ma szanse. Dlatego w Rumunii psy pasterskie mają obroże z litego metalu i szyja jest chroniona przed uduszeniem.
M883, Mastiff tybetański czy owczarek kaukaski miałyby jakieś szanse, bo ich gardło jest osłonięte grubą warstwą sierści i lampart mógłby mieć problem je chwycić nawet z zaskoczenia. Ale dla jaguara byłoby to bez znaczenia, bo on przegryza czaszkę.
Rzadki przykład, gdy gatunek rodzimy (lampart plamisty) może zwalczać gatunek inwazyjny (pies domowy).
I chuja w dupę tym pchalrzom. Niby takie czujne a dały się podejść od tylca jak pedały.
Obejrzałbym jakąś składankę gdzie są odpierdalane te zmutowane gnidy pitbulle, najlepiej film pełnometrażowy.
PeterNORTH napisał/a:
po to własnie ma się tam psa.taka czujka alarmowa na geparda/lamparta.
po chuju czujka , siedzi jaja liże nie widząc kota za sobą
Od wielu lat w indiach są niesamowicie wysokie kary za zabicie lampartów, dlatego jest tam w chuj psów na które te koty mogą polować, dzięki temu nie zabijają ludzi w tym dzieci które często były ich ofiarami.
Siriuz napisał/a:
Jak dobrze się przyjrzycie to pierwszy i ostatni pies na filmie to ten sam.
Patrząc na tą wypowiedź mam takie samo zdanie o tobie :]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów