📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:01

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Angevil napisał/a:
Obejrzałem i nie zauważyłem tam żadnego zwierzęcia, które nazwałbym psem. Mieszańce przerośniętych szczurów z pieskami dingo czy innymi przykurczami to nie psy, change my mind.
Nie ma znaczenia. Żaden pies nie da rady z dużym kotowatym. Są za szybkie i od razu celują w krtań. Nawet z wilkiem mało który pies ma szanse. Dlatego w Rumunii psy pasterskie mają obroże z litego metalu i szyja jest chroniona przed uduszeniem.
M883, Mastiff tybetański czy owczarek kaukaski miałyby jakieś szanse, bo ich gardło jest osłonięte grubą warstwą sierści i lampart mógłby mieć problem je chwycić nawet z zaskoczenia. Ale dla jaguara byłoby to bez znaczenia, bo on przegryza czaszkę.
Rzadki przykład, gdy gatunek rodzimy (lampart plamisty) może zwalczać gatunek inwazyjny (pies domowy).
I c🤬ja w dupę tym pchalrzom. Niby takie czujne a dały się podejść od tylca jak pedały.
Obejrzałbym jakąś składankę gdzie są odp🤬lane te zmutowane gnidy pitbulle, najlepiej film pełnometrażowy.
PeterNORTH napisał/a:
po to własnie ma się tam psa.taka czujka alarmowa na geparda/lamparta.
po c🤬ju czujka , siedzi jaja liże nie widząc kota za sobą

Od wielu lat w indiach są niesamowicie wysokie kary za zabicie lampartów, dlatego jest tam w c🤬j psów na które te koty mogą polować, dzięki temu nie zabijają ludzi w tym dzieci które często były ich ofiarami.
Siriuz napisał/a:
Jak dobrze się przyjrzycie to pierwszy i ostatni pies na filmie to ten sam.
Patrząc na tą wypowiedź mam takie samo zdanie o tobie :]
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie