📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Obejrzałem i nie zauważyłem tam żadnego zwierzęcia, które nazwałbym psem. Mieszańce przerośniętych szczurów z pieskami dingo czy innymi przykurczami to nie psy, change my mind.
Jak dobrze się przyjrzycie to pierwszy i ostatni pies na filmie to ten sam.
Koty to jednak mądre stworzenia- wiedzą, że od jedzenia gównoskórych można dostać zatrucia pokarmowego z tego syfu. Bezpieczniej oppietdolić sabake.
Taki lampart przydałby się u mnie na osiedlu. Tylko oprócz psów mógłby zżerać właścicieli
po to własnie ma się tam psa.taka czujka alarmowa na geparda/lamparta.
W końcu to kot wpierdala psy, nie na odwrót. Popatrzcie, z jaką gracją i sprawnością poruszają się koty. Dosłownie jakby przeszkody dla nich nie istniały i unosiły się 10 cm nad ziemią. Dla mnie kot (jakikolwiek) to najpiękniejszy lądowy drapieżnik. Kota czającego się na ofiarę mogę obserwować godzinami, podobnie jak wschód / zachód słońca, czy parkującą kobietę najnowszym SUVem, która mimo miliarda kamer, czujników i nianiek ósmy raz próbuje wjechać między dwa samochody.
Przypomniał mi sie filmik jak na budowie ciapaty hindus spał przyszedł kitku i po cichu kundla porwał typ nawet sie nie zorientował jak mu psa wcięło xD
Przynajmniej jakaś korzyść z tych srających gdzie popadnie brudnych stworzeń zamieszkujących Indie. A nie czekaj, tu o psach było.
Ja tam się nie dziwię, że lamparty wolą jeść psy niż Hindusów
Angevil napisał/a:
Obejrzałem i nie zauważyłem tam żadnego zwierzęcia, które nazwałbym psem. Mieszańce przerośniętych szczurów z pieskami dingo czy innymi przykurczami to nie psy, change my mind.
" jur majn łoz czendżendżet".
ten pierwszy to chyba już nie jednego kundla w życiu opierdolił - 2 sekundy i po walce
Lamparty zjadają psy zarażone wścieklizną i ot tak polują dalej? Kraina gówna i curry
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów