Czekamy teraz na kompilację "suka" i "jebany wroz".
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
4:30 - Chyba pierwszy raz w życiu zobaczyłem krowę na śniegu :O
7:07 - Jakim trzeba być jebanym debilem, żeby jechać z taką prędkością przy takiej widoczności?
7:07 - Jakim trzeba być jebanym debilem, żeby jechać z taką prędkością przy takiej widoczności?
w 5:10 łada lepiej wyszła na tym, niż ta bm'ka.
Kurwa, wracam w stanie mimo tego, że jutro musze byc od rana na nogach.. Z calym szacunkiem ich (dla mnie "blaaać" jest blać), ale... ale 1. jestem pierwszy za legalem 2. najebałem sie mimo, że nie powinienem 3. jutro Jak wstane będzie wasze (moje) blaaaać co ja pierdole?
Właściciele niektórych z wykorzystanych tutaj filmów mogli uniknąć kolizji a już na pewno zredukować straty. (nie będę teraz wymieniał dokładnie które to przypadki bo szkoda naszego czasu) Teraz nie wiem czy (1) nie zrobili tego bo są ruskami czy (2) dlatego, że kamera samochodowa wpływa w jakiś sposób na myślenie kierowców. Coś w stylu "jego błąd, mam to nagrane" i zamiast za wszelką cenę walczyć o wyjście z sytuacji cało to sobie "odpuszczają". Widzę jak wielu Polaków kupuje sobie kamerki samochodowe i mam nadzieję, że takie "odpuszczanie sobie" wynika jednak z opcji (1)
Bladź (блядь) - inaczej "kurwa". Wulgarne słowo, często używane przez rusków i ich małe dzieci (zazwyczaj podczas niebezpiecznych sytuacji na drodze).
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów