📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jak jesteś "prawdziwym sportowcem" to się nie dasz w takie gówno wciągnąć
Rugby to rozumiem
0:16 ale cepy idą, machają jak kombajn do bawełny
chujowy filmik bo najmana brakuje
Ale i tak najlepsze jest jak w 03:00 sanitariusze się wyje...i niosąc na noszach gościa w przebraniu kurczaka:D
Prawda jest taka, że jak dajesz z siebie 100% czujesz że jesteś wyjebany całościowo i ledwo stoisz na nogach to jak coś Cię wkurwi to nie ma miejsca na półśrodki
wiem jak biegałem kiedyś i ktoś miał problem bo sobie biegałem... ;]
wiem jak biegałem kiedyś i ktoś miał problem bo sobie biegałem... ;]
Jeden hokeista napierdoliłby wszystkim pedałowatym piłkarzykom. W piłce nożnej kobiety są twardsze niż te metroseksualne badziewie, które dostaje tyle kasy za kopanie worka z powietrzem.
btw jak się nazywa ten "sport" z pólnagimi laskami udającymi amerykański football?
połowa to bójki zawodników rugby. Nic dziwnego tam udaje się, że nie boli. A nie jak w piłce na odwrót.
1:15 - 1:50
Niesamowite, mecz hokeja, dwóch zawodników pierze się po mordach (dodatkowo gong za gongiem w ryj i żaden nie odpuszcza) a sędziowie obok patrzą tylko czy fairplay.
Niesamowite, mecz hokeja, dwóch zawodników pierze się po mordach (dodatkowo gong za gongiem w ryj i żaden nie odpuszcza) a sędziowie obok patrzą tylko czy fairplay.
@up Draiks w hokeju (raczej nie tym europejskim, a liga NHL) takie widoki to można powiedzieć standard , zawodnicy mają solówkę dopóki jeden z nich się nie osunie na tafle lodu i wtedy sędziowie przerywają taki pojedynek (ewentualnie widziałem parę razy jak się lali i nie mieli już siły dokończyć) i do "kozy" na kary. Więcej - wyznaczani są nawet zawodnicy do wszczynania bójek - polecam przeczytać o Krzysztofie Oliwie, ponad 400 "walk" w karierze.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów