Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
Jankul 2013-10-06, 13:42
Tak blisko a tak daleko... Powinni sie kurwa poczuć jak na trampolinie jebani...
Zgłoś
Lupido 2013-10-06, 13:47 1
Odwracając niektóre sytuacje z lewej na prawą stronę. Zapierdala koleś motocyklem pasem, po którym nie powinien, próbuje wyprzedzać samochód na skrzyżowaniu, który skręca w prawo i jeszcze się wkurza. Kto z was na skrzyżowaniu skręcając w prawo patrzy w lusterko do tyłu czy was ktoś z prawej nie wyprzedza? Chyba nikt bo tak się nie robi. Ale fakt faktem 1/3 to wymuszenia ze strony kierowców samochodów i dodatkowa 1/3 to ich bezmyślność. Motocykliści też wymuszają. Nie ma się co spierać i przerzucać winy tylko na jedną stronę...
Zgłoś
sobol1992 2013-10-06, 13:50 1
Dobra kompilacja dawców.
Chuj w łeb dla wszystkich kierowców jednośladów- jesteście najwiekszymi pizdami i stwarzacie na drodze najwiecej niebezpiecznych sytuacji
Zgłoś
n................o 2013-10-06, 13:55 1
1:46 - widzi idiota, że chce się włączyć do ruchu, to nie zjedzie mu na prawy pas, w końcu drogi są dla motocyklistów, a kierowcy samochodów to złoczyńcy i zawsze wszystko to ich wina...

3:17 - o kurwa ufo!
Zgłoś
Lukasz2525 2013-10-06, 13:55 1
Banda pedałów na motorach
Zgłoś
k................a 2013-10-06, 14:06
Nie ma co się dziwić. Tak to jest jak się jeździ lewą stroną drogi
Zgłoś
El Caudillo 2013-10-06, 14:38 2
Ja jebie niektórym z Was to zaraz żyłka pęknie a ja głupi myślałem, że tacy sfrustrowani panowie Andrzeje to raczej inna grupa wiekowa.

@nopel
sporo w tym racji wielu tu takich jak kolesie na imprezach, co wyzywają laski od szmat dlatego, że ich spławiły i trzeba dać upust frustracji (ja nie hejtuje rzeczy, które mnie nie interesują np. "pojebanych burżujów", którym się zachciewa mieć własną awionetkę albo, co powoduje większy bul dupy u gawiedzi, skuter wodny)

sobol1992, Lukasz2525 i reszta Świętych z Bostonu czy szanowni Państwo zawsze jeżdżą przepisowo? nigdy nie przekraczają cyferek ze znaku? nie dodają gazu na żółtym albo zawsze prowadzą rower na pasach? Taki chuj, no chyba, że wozicie się Manem albo nówką sztuką przegubowym Mercedesem.

PS nie jestem teraz na moto tylko dlatego, że się najebałem wczoraj i łeb mnie napierdala. Pozdrawiam LWG i czekam na hejty
Zgłoś
grifos 2013-10-06, 14:42
wieje nuda z tej kompilacji
Zgłoś
maciasb 2013-10-06, 16:02 1
czuję niedosyt

Zgłoś
tigerqaz 2013-10-06, 18:36
Auta w których widać kierowcę... baby
Auta w których nie widać kierowcy... można się tylko domyślać

Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
Zgłoś
zelipapa 2013-10-06, 19:04
ach te stereotypy przeciez to jest logiczne ze kazdy motocyklista zapierdala 100+km/h po miescie , a kierowcy aut 50 km/h nie przekraczaja ...
Zgłoś
tranzystor 2013-10-06, 19:15
Połowa sytuacji na obu filmach nie stanowiła większego zagrożenia i przy odpowiednich umiejętnościach można było śmiało uniknąć kolizji. Przeszło 10 lat przejeździłem na litrowym pilniku i często trzeba było wychodzić z takich opresji, tymbardziej, że u nas panuje moda na włączanie kierunkowskazu w trakcie wykonywania manewru
Zgłoś
piwko6 2013-10-06, 20:36
Pizza napisał/a:

Jak kurwa zapierdalaja 100 w miescie to wez ich zobacz w ostatniej chwili

A po wsiach 200
Zgłoś
Ojciec_Stiffmeistera 2013-10-06, 21:52
Tak, my wszyscy motocykliści jeździmy tylko i wyłącznie na szlifierkach ;/ Kupa z nas jeździ na szosowych turystykach inni z wyciągniętymi nogami na spacerówkach na crusierach i zwiedzamy w przyjemnym tempie świat... Więc nie pierdolcie i nie wrzucajcie do jednego worka. Poza tym każdy motocyklista jeździ również samochodem, tylko zna temat od dwóch stron i wie na co szczegolnie zwracac uwage.
Zgłoś
Ramsey007 2013-10-06, 22:15
Większość akcji z tych filmów, ma miejsce przy prędkości samochodowej, no chyba, że na 70 faktycznie jeździcie 70 a nie 80-90 Tutaj prędkośc nie ma nic do rzeczy. Trzeba jeździć na długich niestety. Wiem, że to nikogo nie zwilża, ale niestety ratuje życie.

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów