📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak kurwa zapierdalaja 100 w miescie to wez ich zobacz w ostatniej chwili
Może i zapierdalają i za to im chuj w dupe, ale część tych skurwieli z filmików wcale nie patrzy w lusterka czy jak wyjeżdża z drogi podporządkowanej.
Szkoda że "było blisko". Ktoś bardziej wartościowy mógłby dostać organy a tak będą się jeszcze jakiś czas marnować
Po chuj zapierdalać jak można zwolnić i żyć dalej, tak mi się nasunęło po pierwszym filmiku
ten z 17 sekundy zapiszczał oponami jak borewicz swoim polonezem na piachu
I tak wszyscy będą pierdzielić że w Polsce wiocha i wpierdzielać te durne wlepy "motocykle są wszędzie."
Wniosek: mniej zapierdalać, więcej niż połowa tych filmików to debilne zachowanie samego motocyklisty.
Jak ja kocham, po prostu KOCHAM czytac hejty typu dawcy, zapierdalają 100kmh itd?
Rozumiem ból dupy, bo rodzice zabronili "motoru"? Znam wiele takich osób, a jak przejeżdza motocykl to widać w oczach wielką zazdrość, ale i tak komentarz dawca leci . Zazdroszisc ze zapierdalają? Oj zazdrościsz.. tak, zabawka do powiększania penisa? Nie, po prostu sposób na życie, pasja, miłość.
A większość ukazanych tutaj scen TO WYMUSZENIE PIERWSZEŃSTWA BO KTOŚ NIE SPOJRZAŁ W LUSTERKO, a nie bo motocyklista zapierdalał
Piszę jako ktoś kto od 7mego roku życia jeździ, teraz R6.
Rozumiem ból dupy, bo rodzice zabronili "motoru"? Znam wiele takich osób, a jak przejeżdza motocykl to widać w oczach wielką zazdrość, ale i tak komentarz dawca leci . Zazdroszisc ze zapierdalają? Oj zazdrościsz.. tak, zabawka do powiększania penisa? Nie, po prostu sposób na życie, pasja, miłość.
A większość ukazanych tutaj scen TO WYMUSZENIE PIERWSZEŃSTWA BO KTOŚ NIE SPOJRZAŁ W LUSTERKO, a nie bo motocyklista zapierdalał
KHOT napisał/a:
Wniosek: mniej zapierdalać, więcej niż połowa tych filmików to debilne zachowanie samego motocyklisty.
co Ty gadasz, oprócz pierwszego zagapionego motocyklisty i skutera na przejściu to reszta wina puszek.
nopel, a co ty mechanikiem jesteś, że to sposób na życie?? Pierdolisz jak jehowy.
To, że kierowcy nie patrzą w lusterka i jeżdżą jak chcą to nie nowość, i równie dobrze można zrobić kompilacje było blisko bez udziału motocykli. Druga sprawa, jak się jedzie ponad 100/h zamiast 50 to takie są efekty, że nie ma czasu zahamować. Jakby motocykliści jeździli po mieście te 50-60 km/h to by w miejscu stawali praktycznie od razu po naciśnięciu hamulca. Ale nie, trzeba zapierdalać jak idiota, bo motocykl to jego sposób na życie, pasja, miłość. Gówno a na pasja, to jest brak wyobraźni.
Jak ktoś od 7 roku życia jeździ, a zapierdala w mieście 100km/h to jest idiotą, nie ważne czy jedzie motocyklem, czy samochodem.
To, że kierowcy nie patrzą w lusterka i jeżdżą jak chcą to nie nowość, i równie dobrze można zrobić kompilacje było blisko bez udziału motocykli. Druga sprawa, jak się jedzie ponad 100/h zamiast 50 to takie są efekty, że nie ma czasu zahamować. Jakby motocykliści jeździli po mieście te 50-60 km/h to by w miejscu stawali praktycznie od razu po naciśnięciu hamulca. Ale nie, trzeba zapierdalać jak idiota, bo motocykl to jego sposób na życie, pasja, miłość. Gówno a na pasja, to jest brak wyobraźni.
Jak ktoś od 7 roku życia jeździ, a zapierdala w mieście 100km/h to jest idiotą, nie ważne czy jedzie motocyklem, czy samochodem.
nie wiem czy zwróciliście uwagę na większości filmików to anglia - jeżdżą inną stroną drogi, co się dziwić, że takie rzeczy się dzieją
Filmik instruktażowy "prawidłowe zachowania wobec motocyklistów".
nopel napisał/a:
Jak ja kocham, po prostu KOCHAM czytac hejty typu dawcy, zapierdalają 100kmh itd?
Jak ja kocham, po prostu KOCHAM czytać obrońców motocyklistów ;3. Ból dupy to ty masz bo nie potrafisz przyznać komuś racji jak mówi dobrze. Nikt nie zazdrości, że zapierdalają bo to akurat na niekorzyść każdego. Jak widzę takiego idiotę w mieście gdzie przy kurwi 150 bo zobaczy, że zółte się pali, a z drugiej mańki będzie taki sam jebany idiota jechał też powiesz, że kierowca samochodu nie patrzył w lusterka? Do lusterek: dobrze by było żeby kierowcy motorków też czasem w nie patrzyli, a nie kurwa chcesz wyprzedzać, a taki debil raptownie daje gazu i przed ciebie i najgorsze jest to w tym, że przez takiego pajaca ty samochodem nie zdążysz wyprzedzić, a on tak i on w razie kolizji ma szanse przejechać bokiem, puszka zaś nie.
W moim mieście jest w chuj motocyklistów, których znam i znam też ich jazdę. Widzę na co dzień jak oni jeżdżą. Wieczorkiem ciskają 200 po najczęściej używanej ulicy przy czym stawiają jeszcze na gume, a i kiedyś zapytałm kilku co będzie jak zabiją lub kogoś czy też okaleczą i w odpowiedzi było: trudno, nie wiem, Raz się zyję lewa!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów