📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i spierdolila suka, gosc w tej chwili powinien leciec i wyrznac ta nakrecona malolate w rozowym ;d
Jak można zmieszać Sonatę Księżycową Bethovena z dup-srepem...? Hańba!
Niektóre momenty ciekawsze inne trochę mniej, ogólnie podoba mi się. Ja tam lubię dubstep, dlatego masz ode mnie piwko
Dubstepowa Sonata Księżycowa? Boże...
Co do Dubstepowej Sonaty Księżycowej - Trzeba to przeczekać, tak jak przeczekaliśmy Disco Polo - czasy się zmieniają.
Co do samego filmiku - Teoretycznie każdy kto jest w stanie wydać półtorej kafla na .... może nagrać takie "miazgi", tyle, że potrzebuje do tego jednego z trzech typów ludzi:
1. Ludzi typu "NoFear" - Często mylonymi z szaleńcami, tyle że wiedzącymi co robią, pokonując barierę strachu.
2. Ludzi typu "Lucky-Crazy" - Czyli tym, którzy incydent nadający się do "Fail Compilation" mają już za sobą i nie doznali w nim większej kontuzji - teraz przyszła pora na "Win".
3. Ludzi typu "Dream Realizers" - Którzy, jak większości z nas, udało się zrealizować jakieś marzenie.
Najważniejsze, aby zawsze mieć sprzęt w pogotowiu...
...Piwo!
Co do samego filmiku - Teoretycznie każdy kto jest w stanie wydać półtorej kafla na .... może nagrać takie "miazgi", tyle, że potrzebuje do tego jednego z trzech typów ludzi:
1. Ludzi typu "NoFear" - Często mylonymi z szaleńcami, tyle że wiedzącymi co robią, pokonując barierę strachu.
2. Ludzi typu "Lucky-Crazy" - Czyli tym, którzy incydent nadający się do "Fail Compilation" mają już za sobą i nie doznali w nim większej kontuzji - teraz przyszła pora na "Win".
3. Ludzi typu "Dream Realizers" - Którzy, jak większości z nas, udało się zrealizować jakieś marzenie.
Najważniejsze, aby zawsze mieć sprzęt w pogotowiu...
...Piwo!
Wszystko sponio, tylko po co ten Beckham bez koszulki?
Kurwa, ludzie ogarnijcie dupę. Wszystko zniosę, ale żeby z klasyków robić gówno to już przesada. Za zjebany podklad muzyczny piwa NIE BĘDZIE!.
Czy ma ktoś link do tych lasek z kamerą wmontowaną w hula hop?
gdyby nie ta zjebana muza
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów