📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jak coś to Enviro Bear można pobrać za darmo tutaj enviro-bear.com/ , mają też chyba wersje na telefony i tablety lecz ta już nie jest darmowa.
Myślałem (z miniaturki), że ta gra z misiem (enviro bear) to jest jakaś gra, że się kradnie czarnuchem fure i spierdala... Jestem zawiedziony :<
tych gówien nawet nie można nazwać grami - dla mnie najbardziej popieprzoną grą zawsze będzie MDK.
Pojebane, więc masz 20 i leć na główną.
autorzy tych gier musieli być gwałceni w dzieciństwie jednocześnie przez ojca i dziadka...
1:45 niezły realizm ciekawe co to za silnik graficzny
Cytat:
dla mnie najbardziej popieprzoną grą zawsze będzie MDK
Aja, piekna gra to byla, bodaj pierwsza z regulowanym zoom-em w snajperze (o ile to cos na jego glowie mozna bylo tak nazwac). Mniej wiecej w podobnym okresie wyszlo tez Redneck Rampage, mocno pojebane.
MDK to była bardzo fajna gra jedna z pierwszych która wciągnęła mnie na tyle żeby ją ukończyć, sporo było tam innowacyjnych rzeczy, chociaż nie da się ukryć że całkiem normalna nie była
Chyba Harvestera nie widzieliście - gra dla prawdziwych sadystów, której nie da się po prostu ogarnąć na trzeźwo
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów