📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Kurwa... już niedługo będą montować filmiki z pierwszych godzin każdego dnia....
@up to specjalnie dla nas - sadoli, FAILARMY robi filmiki na bierząco, żebyśmy mieli co oglądać w piątkowy wieczór
@up
Oj tam pierdolisz, większość to nowe i prawie 5 minut więc jest dobrze. Wolę taką z pierwszego tygodnia niż kolejne podsumowania roku 20XX z tymi samymi .
Oj tam pierdolisz, większość to nowe i prawie 5 minut więc jest dobrze. Wolę taką z pierwszego tygodnia niż kolejne podsumowania roku 20XX z tymi samymi .
3:43 - smack that ginger !!
hahah Ginger is going down:D
Rozjebało mnie to w 3:32
Rozjebało mnie to w 3:32
Koleś co podcina laska tańcząc brekdenca ''taki naniec na głowie jak ktoś nie wie '' jest bohaterem marca od 2011 roku , że ta laska daje sie tak często podcinać.
Pierwszy filmik ma już troche czasu , mam tapetę na pulpicie z tego skoku dobre 3 miechy. Ale piwo sie należy !
3:50 akcyjka myslalem juz ze sie skonczy tak jak w nowym Tomb Raider
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów