📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Ostatnie najlepsze
Jedyne co mi się nie podoba w takich kompilacjach, że chyba twórcy nie wiedzą co znaczy fail. Dużo fragmentów totalnie nie pasuje do kompilacji faili. Ale ogólnie to spoko
Jedyne co mi się nie podoba w takich kompilacjach, że chyba twórcy nie wiedzą co znaczy fail. Dużo fragmentów totalnie nie pasuje do kompilacji faili. Ale ogólnie to spoko
O kurwa większość to nie powtórki!
Pytanie do znawców, co to za typ co na scenie dostaje butem po jajach, bo widziałem to już kilka razy a za chuj nie wiem co to za impreza. Po dzikich piskach fanek domyślam sie ze jakiś pedalski bojsband
3:20 najlepsze
@MJR1987 To jest One Direction (One Erection), banda składająca się z jebanych pedałków, którzy całują się nawzajem i trzymają za jaja. Ten co dostał to Harry Styles, chyba największa pizda z nich wszystkich.
Pytanie do znawców, co to za typ co na scenie dostaje butem po jajach, bo widziałem to już kilka razy a za chuj nie wiem co to za impreza. Po dzikich piskach fanek domyślam sie ze jakiś pedalski bojsband
Ta historia z butem na jajcach jest ustawiona. Jakby obejrzeć w zwolnionym tempie ten filmik, okaże się, że ktoś nie trafił go w domniemane miejsce jego jąder. Poza tym, nawet jeśli ktokolwiek dostałby z wełnianego buta o gumowej podeszwie (bo to, co go uderza, wygląda jak trampek [pewnie droższy trampek ]), nie przeżywałby aż tak bólu... Co więcej: na filmiku ktoś zoomuje akurat wtedy, kiedy za chwile chłopak dostaje buta.
A czemu ktokolwiek miałby coś podobnego odpieprzać? Reklama: oglądalność na YT + potencjalni klienci ich fabryki, która zajmuje się produkcją gówna w cukierkowym opakowaniu (myślę, że jeśli ktoś jest w stanie zarabiać duże pieniądze, bardzo głupi być nie może; zdaje się, że oni sobie zdają sprawę co tworzą).
p.s.
Przecież on kurwa dostaje tym butem w kraniec kości biodrowej... Myślicie, że ma aż tak duże jaja?
Przecież on kurwa dostaje tym butem w kraniec kości biodrowej... Myślicie, że ma aż tak duże jaja?
michalx57 napisał/a:
Ostatnie najlepsze
Specjalnie się zalogowałem aby poprosić Cię abyś nas oświecił, o wielki. Co za kretyn
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów