18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
michalx57 2013-03-02, 0:19 3
Ostatnie najlepsze
Jedyne co mi się nie podoba w takich kompilacjach, że chyba twórcy nie wiedzą co znaczy fail. Dużo fragmentów totalnie nie pasuje do kompilacji faili. Ale ogólnie to spoko
Zgłoś
Duszek Okruszek 2013-03-02, 0:39 12
O kurwa większość to nie powtórki!
Zgłoś
M................7 2013-03-02, 6:32
Pytanie do znawców, co to za typ co na scenie dostaje butem po jajach, bo widziałem to już kilka razy a za chuj nie wiem co to za impreza. Po dzikich piskach fanek domyślam sie ze jakiś pedalski bojsband
Zgłoś
Neptune1111 2013-03-02, 8:39
3:20 najlepsze
Zgłoś
danis008 2013-03-02, 9:47
w chuj sadystyczne ..
Zgłoś
DzbiQu 2013-03-02, 10:22 1

Forza Milan!!!
Zgłoś
Tobey. 2013-03-02, 10:22
@MJR1987 To jest One Direction (One Erection), banda składająca się z jebanych pedałków, którzy całują się nawzajem i trzymają za jaja. Ten co dostał to Harry Styles, chyba największa pizda z nich wszystkich.

Na chuj to czytasz ?
Zgłoś
d................s 2013-03-02, 10:30
MJR1987 napisał/a:

Pytanie do znawców, co to za typ co na scenie dostaje butem po jajach, bo widziałem to już kilka razy a za chuj nie wiem co to za impreza. Po dzikich piskach fanek domyślam sie ze jakiś pedalski bojsband

Ta historia z butem na jajcach jest ustawiona. Jakby obejrzeć w zwolnionym tempie ten filmik, okaże się, że ktoś nie trafił go w domniemane miejsce jego jąder. Poza tym, nawet jeśli ktokolwiek dostałby z wełnianego buta o gumowej podeszwie (bo to, co go uderza, wygląda jak trampek [pewnie droższy trampek ]), nie przeżywałby aż tak bólu... Co więcej: na filmiku ktoś zoomuje akurat wtedy, kiedy za chwile chłopak dostaje buta.

A czemu ktokolwiek miałby coś podobnego odpieprzać? Reklama: oglądalność na YT + potencjalni klienci ich fabryki, która zajmuje się produkcją gówna w cukierkowym opakowaniu (myślę, że jeśli ktoś jest w stanie zarabiać duże pieniądze, bardzo głupi być nie może; zdaje się, że oni sobie zdają sprawę co tworzą).
Zgłoś
TPaury 2013-03-02, 10:32
DzbiQu napisał/a:

Obrazek

Przestaniesz do ciężkiej kurwy wstawiać tego gifa gdzie popadnie?

Nieczyste FTW
Zgłoś
d................s 2013-03-02, 10:35
p.s.

Przecież on kurwa dostaje tym butem w kraniec kości biodrowej... Myślicie, że ma aż tak duże jaja?
Zgłoś
Motorhead4 2013-03-02, 10:36
michalx57 napisał/a:

Ostatnie najlepsze
Jedyne co mi się nie podoba w takich kompilacjach, że chyba twórcy nie wiedzą co znaczy fail. Dużo fragmentów totalnie nie pasuje do kompilacji faili. Ale ogólnie to spoko

Specjalnie się zalogowałem aby poprosić Cię abyś nas oświecił, o wielki. Co za kretyn
Zgłoś
kulpiotr 2013-03-02, 10:49
1:30 OOO! OOO! OOOO! OOOO! sorry...
Zgłoś
fliper210 2013-03-02, 11:24
pytanie już było ale co to za nuta na końcu ?
Zgłoś
qwased 2013-03-02, 11:25
3:23 spadł but, trup.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów