18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
EvilMentos 2011-07-11, 10:17
Kolejny etap programu badawczego "Selekcja naturalna" zakończył się niepowodzeniem, lecz informujemy iż mimo to będzie on kontynuowany w najbliższym czasie.

W tej papierowej wojnie wszystko grało, wszystko było jasne i wszystko funkcjonowało we wzorowym porządku.
Tym dziwniejsze jest, że prawdziwa wojna pod względem porządku i ładu przypomina ogarnięty pożarem burdel.
Zgłoś
Believe0852 2011-07-11, 10:43
4:52 - dzieciak wypada z samochodu - bezcenne!

Drogi nie prowadzą do domu... One są naszym domem!
Zgłoś
tomsson 2011-07-11, 11:29 10
kto daje taka chujowa muzyke....
Zgłoś
bonq07 2011-07-11, 11:31 1
Od 6min muzyka jest całkiem
A w 6:52...kur*a, czemu to nie czaszka się jemu roztrzaskała...
Zgłoś
Driqq 2011-07-11, 11:33 1
Ja dam piwo za dobra kompilacje z rana ktora poprawila mi humor i za Foo Fighters
Zgłoś
Fidiasz 2011-07-11, 12:55
sporo z Polski.
Zgłoś
Krupnykowsky 2011-07-11, 12:58 8
Jak pierwsza akcja jest z 2011, to ja się w czasie przenoszę kurwa.
Zgłoś
DarkLord 2011-07-11, 13:07
traktoru nie bedzie silnik sie zepsół
Zgłoś
Chupacabra 2011-07-11, 13:44
Jak patrze na te kompilacje, to mi się zdaje, że ktoś wchodzi na sadola, ściąga te wszystkie wyczyny ludzi, robi z tego mix, i wrzuca tutaj ponownie o_O
Zgłoś
magikp1 2011-07-11, 14:04
5:41 na stów Polak
Zgłoś
s................8 2011-07-11, 14:55
Ostatnia piosenka... cukierkowa, ch**owa...
Zgłoś
NaughtyBear 2011-07-11, 14:56
0:45 on 3 razy skakal i mu sie nie udalo ja bym po 1 juz wysiadl :3

"Czas, Polsko, wystawić rachunek twych ran,
Niech płaci czerwona hołota"

"Biały człowiek powinien pracować trzy godziny dziennie. Przecież Bóg po to stworzył inne rasy – Żydów, Cyganów, aby pracowały za niego." A.Sapkowski
Zgłoś
nanab 2011-07-11, 15:20
0:00 tak, tak, to na pewno nie wina motocyklisty, tylko kierowca samochodu nie spojrzał w lusterko.

0:31 oczywiście baba

0:47 pewnie rama firmy RST (Rozwal Sobie Twarz)

7:21 baba

7:43 najlepsza akcja ełer

9:27 nie wiem co w tym śmiesznego ale padłem
Zgłoś
kucopony 2011-07-11, 15:30
to chyba najlepsza kompilacja jaką widziałem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów