📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Kolejny etap programu badawczego "Selekcja naturalna" zakończył się niepowodzeniem, lecz informujemy iż mimo to będzie on kontynuowany w najbliższym czasie.
Tym dziwniejsze jest, że prawdziwa wojna pod względem porządku i ładu przypomina ogarnięty pożarem burdel.
W tej papierowej wojnie wszystko grało, wszystko było jasne i wszystko funkcjonowało we wzorowym porządku.Tym dziwniejsze jest, że prawdziwa wojna pod względem porządku i ładu przypomina ogarnięty pożarem burdel.
4:52 - dzieciak wypada z samochodu - bezcenne!
A w 6:52...kur*a, czemu to nie czaszka się jemu roztrzaskała...
A w 6:52...kur*a, czemu to nie czaszka się jemu roztrzaskała...
Ja dam piwo za dobra kompilacje z rana ktora poprawila mi humor i za Foo Fighters
Jak pierwsza akcja jest z 2011, to ja się w czasie przenoszę kurwa.
Jak patrze na te kompilacje, to mi się zdaje, że ktoś wchodzi na sadola, ściąga te wszystkie wyczyny ludzi, robi z tego mix, i wrzuca tutaj ponownie o_O
Ostatnia piosenka... cukierkowa, ch**owa...
0:45 on 3 razy skakal i mu sie nie udalo ja bym po 1 juz wysiadl :3
Niech płaci czerwona hołota"
"Biały człowiek powinien pracować trzy godziny dziennie. Przecież Bóg po to stworzył inne rasy – Żydów, Cyganów, aby pracowały za niego." A.Sapkowski
0:00 tak, tak, to na pewno nie wina motocyklisty, tylko kierowca samochodu nie spojrzał w lusterko.
0:31 oczywiście baba
0:47 pewnie rama firmy RST (Rozwal Sobie Twarz)
7:21 baba
7:43 najlepsza akcja ełer
9:27 nie wiem co w tym śmiesznego ale padłem
0:31 oczywiście baba
0:47 pewnie rama firmy RST (Rozwal Sobie Twarz)
7:21 baba
7:43 najlepsza akcja ełer
9:27 nie wiem co w tym śmiesznego ale padłem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów