📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
na początku przeczytałem wózków inwalidzkich i zacząłem odrazu się śmiać, ale potem doczytałem tytuł..
Wózek golfowy nie ma kontroli trakcji, ABS, programów jazdy, asystenta parkowania itp... i bogate pizdy przekonują się jacy to z nich "znakomici" kierowcy.
Brawo dla Idioty z długimi włosami który wystąpił ze Swoja koleżanką 2x i tyle samo razy próbował hamować nogami.Ja pierdole co za niedorobiony pasiasty Kutas!
1:06 i 1:52
Pogratulować umiejętności prowadzenia
1:06 i 1:52
Pogratulować umiejętności prowadzenia
dobrze ze w tytule i opisie napisales to samo bo bym się niezorientował !
Zauważyliście , że wszystkie przedstawicielki płci żeńskiej wystawiały nogę i chciały nią hamować zamiast użyć hamulca
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów