📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
świat jest pełen idiotów PIERWSZY!!!!
po cholerę te szlabany jak one takie delikatne są... kiedyś robili stalowe bramy i taranami się dobijali a dziś społeczeństwo nauczone i każdy właśnie w taki sposób kawałkiem plastiku może zagrodzić nam drogę i zażądać opłaty.
Hehe, martwy ciag zabil kolezke... ;D
Plastikowy Pan Jezus napisał/a:
świat jest pełen idiotów PIERWSZY!!!!
Bardzo słusznie wysnuć tezę i poprzeć przykładem własnej osoby, to się chwali.
4:41 zapakował jej od razu do pyska! Taki młody, a już wie jak to się robi!
No i taki kretyn robi coś głupiego i nic mu nie jest, a we mnie wpierdoliło auto jak jechałem na bajku i siedzę w gipsie porypane.
kurwa, juz za tydzien komplikacja faili sprzed 2 godzin... Po co wrzucac co tydzien denne komplikacje, zrob 1 z calego polrocza to bedzie co ogladac...
zaraz będą robić kompilacje z ostatniej godziny
uwielbiam widzieć po raz dziesiąty kompilację "z zeszłego tygodnia", bo jakiś gimbus z wczasów wrócił i musi się podzielić ze światem "nowościami".....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów