📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Włączyłem sobie do oglądania tego filmiku kawałek 'Priests of Sodom' Cannibal Corpse. Polecam. Bardzo pasuje...
Od 1997 roku czekam aż w końcu będzie jakaś wersja na PC-ta.
Jak na razie to mogę sobie pomarzyć
Jak na razie to mogę sobie pomarzyć
@Robajson
No to nie wiem jak to szukałeś, bo ja będąc w gimbazie, pocinałem z sąsiadem w trybie Versus na jednym komputerze w któregoś mortala z 2000+ roku.
No to nie wiem jak to szukałeś, bo ja będąc w gimbazie, pocinałem z sąsiadem w trybie Versus na jednym komputerze w któregoś mortala z 2000+ roku.
Mortal Kombat 4 była ostatnią wersją na PC.
Reszta była na Game Boy-a, PSP, Xbax-a i Wii.
Albo mieliście Emulator albo coś ściemniasz
Reszta była na Game Boy-a, PSP, Xbax-a i Wii.
Albo mieliście Emulator albo coś ściemniasz
Były tu już filmiki z finisherami nowego MK.
sadistic.pl/mortal-kombat-x-ray-moves-vt169229.htm
sadistic.pl/mortal-kombat-2011-fatality-compilation-vt76602.htm
sadistic.pl/mortal-kombat-fatalities-vt134467.htm
sadistic.pl/mortal-kombat-x-ray-moves-vt169229.htm
sadistic.pl/mortal-kombat-2011-fatality-compilation-vt76602.htm
sadistic.pl/mortal-kombat-fatalities-vt134467.htm
jak grałem w to na Amidze 500 brazylion lat temu to robiło wrażenie, ale tam wrażenie robiło wszystko
Oglądając początek filmu miałem wrażenie że autor tego nagrania nie lubi Sabzero? (nie wiem jak sie jego imię piszę więc sorki).
"Tylko bez fapania xD" - Stary,.. Ty to chyba prawdziwy sadol jestes :]
Ależ Kitana(laska w niebieskim ciuszku i wachlarzami) jest ładniutka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów