Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cytat:
kopiącymi się z prądem
jestem już w połowie, ale jeszcze nie widziałem, żeby ktoś skopał prąd. Jak na razie to prąd kopie ludzi.
czy w 01;06 ten typ co lezał i trzepał sie dostał lacia od tego drugiego typa co o ratował??
HerrJacuch napisał/a:
Z c🤬jem i prądem żartów nie ma. Nigdy
.
50 sek filmu
w tym przypadku ewidentnie mamy doczynienia z tymi dwoma przypadkami
gość aż padł z wrażenia

edit:
do tego 3 min również gość chyba nie lubi swojego przyrodzenia

A jak myślicie dlaczego u nas jest 220V a w Stanach 110V?
Żeby się durnota nie pozabijała
Żeby się durnota nie pozabijała

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie