Kolejna porcja gifów z 4 chana ze zjebaną muzyką ...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
coil scatology - techno
no i first dark ride, proto protection. to je prawdziwe tekno a nie te wasze kalwi remi
love secret domain
aka lsd
edit love's
no i first dark ride, proto protection. to je prawdziwe tekno a nie te wasze kalwi remi
love secret domain
aka lsd
edit love's
Gówniana muzyka, gówniane gify. Cały 4chan
donald207 napisał/a:
Może zjebana itd. Ale zna ktoś tytuł tej pierwszej techniawy?
skoro napisałeś, że zjebana to po chuj ci tytuł tego?
Z gifów film ktoś zrobił.
Sracie o tą muzykę jak małe dzieci jakieś. Nie każdy lubi darcie mordy w pedalskich spodniach zwane metalem albo snucie smętów pod blokiem i robienie z siebie wielkich pokrzywdzonych co z kolei jest nazywane rapem. Jedni wolą muzykę elektroniczna a inni instrumentalną. A jak się nie podoba podkład to wypierdalać stąd a nie spamujecie gdzie popadnie. Do każdego gustu można się przyjebać tylko po co ? Ja się trzymam jednej zasady, nie opierdalam kogoś za to, że lubi inny gatunek ale jak się czyta dziecinne posty typu "Ale zjebany podkład, sformatuj dysk...bla bla bla" to aż się rzygać chce.
@astamor
jedni lubia elektroniczna a inni instrumentalną
taaa no co ty kurwa powiesz
Nie każdy lubi snucie smętów pod blokiem, tak jak żelków na dyskotece śliniących 14 latki
jedni lubia elektroniczna a inni instrumentalną
taaa no co ty kurwa powiesz
Nie każdy lubi snucie smętów pod blokiem, tak jak żelków na dyskotece śliniących 14 latki
powtarzają ostatnie sekundy Po się chuj ? Się Pytam Ja!
hardbot napisał/a:
powtarzają ostatnie sekundy Po się chuj ? Się Pytam Ja!
To długi film i ktoś mógł zapomnieć
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów