Kolejna porcja gifów z 4 chana ze zjebaną muzyką ...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
jeśli jakaś tępa techniawa jest według Ciebie zaj... to spal swoje płyty,zrób format dysku z muzyką i idź na jakąś kurację.
gotiman napisał że to jest zjebana muzyka
a tak poza tym już wolę słuchać wiertarki niż techo - po prostu wiertarka robi lepszą muzykę
kazkrin napisał/a:
Ktoś tu ma problemy z czytaniemjeśli jakaś tępa techniawa jest według Ciebie zaj... to spal swoje płyty,zrób format dysku z muzyką i idź na jakąś kurację.
heh sami fani bibera i metalu, a w niedziele rodzice zmuszają ich do słuchania disco polo a wy tańczycie jak wam zagrają a ojciec z matką siedząca przed lepianką na ławce klaszcząc bit wam wystukując.
melomani
dodam że nie kręci mnie muzyka techno i inne wynalazki, ale jak czytam te dziecinne wypowiedzi to wstydzę sie za was przed resztą subskrybowiczów.
melomani
dodam że nie kręci mnie muzyka techno i inne wynalazki, ale jak czytam te dziecinne wypowiedzi to wstydzę sie za was przed resztą subskrybowiczów.
Po prostu techno/dubstep jest do dupy i tyle... poza tym film ten nie mówi o muzyce,więc trzymajmy się tematu ...
Nerfpl napisał/a:
Beznadziejne, ani śmieszne, ani ciekawe...
A czego się spodziewałeś po gifach z 4chana ? Refleksji na temat życia?Tutaj dostajesz japonkę strzelającą z dupy karabinem i się ciesz ...
noe82
to że ciebie ktoś zmusza do robienia różnych rzeczy to nie znaczy, że innych też zmuszają, a poza tym nie każdy mieszka z rodzicami, a tak poza tym to w metalu nie ma bitów idioto i wstydzić powinieneś się za swoją durną wypowiedź
to że ciebie ktoś zmusza do robienia różnych rzeczy to nie znaczy, że innych też zmuszają, a poza tym nie każdy mieszka z rodzicami, a tak poza tym to w metalu nie ma bitów idioto i wstydzić powinieneś się za swoją durną wypowiedź
Podziwiam osoby, które przerabiają filmy na gify a potem te gify sklejają w film. We need to go deeper.
co wy kurwa chcecie od tej muzyki ? zachowujecie się jak 5 latki, czy każdy musi słuchać metalu/rocka ?
Ja na przykład bardzo lubię techno a nie znoszę metalu.
Ja na przykład bardzo lubię techno a nie znoszę metalu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów