📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:59
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
uwazaj zeby tobie ktos w ryj nie dał. mi sie akurat podoba. prosiłbym tytuł
metal15 napisał/a:
za muzykę to powinieneś w ryj oberwać
no to chodź i w końcu coś zrób, a nie będziesz się oburzać, jak dzieciak przed monitorem..
metal15 napisał/a:
za muzykę to powinieneś w ryj oberwać
Jaki agresywny piętnastolatek, hje hje.
Nap Limak napisał/a:
no to chodź i w końcu coś zrób, a nie będziesz się oburzać, jak dzieciak przed monitorem..
Gdy się za coś biorę, to robię to porządnie a nie na "odpierdol"
a jeśli nie mam czasu/chęci to nie robię - w twoim przypadku wstawiasz byle co - byle wysępić piwko weź ze mnie przykład
Niеbieski napisał/a:
Jaki agresywny piętnastolatek, hje hje.
Czasy dojazdu za cyferkę w nicku dawno się skończyły, a tak dla twojej informacji , to mam syna niewiele młodszego niż napisałeś.
Jeśli spojrzeć na to po twojemu, to pewnie Papa Smerf i Smerfetka cię spłodzili "Niebieski"
I może zbastujecie "kolorowi" troszkę, bo od pewnego czasu robicie spam i syf na portalu gdyby takie rzeczy jak wy odpierdalał jakiś zwykły user - to długiej kariery mu nie wróżę, a wy czujecie się chyba wyjęci z pod prawa(a raczej regulaminu) szlachta pierdolona
Drogi Metalu. Sądząc po Twoich komentarzach śmiem wątpić, czy aby na pewno jesteś starszy od swojego syna.
A tak w ogóle, jeśli Twój wiek jaki podałeś jest prawdziwy, czyli 31 lat. A syn jest niewiele młodszy od 15, czyli dajmy na to 14. To: 31-14=17. Czyli szybki jesteś...
metal15 napisał/a:
Czasy dojazdu za cyferkę w nicku dawno się skończyły, a tak dla twojej informacji , to mam syna niewiele młodszego niż napisałeś.
A tak w ogóle, jeśli Twój wiek jaki podałeś jest prawdziwy, czyli 31 lat. A syn jest niewiele młodszy od 15, czyli dajmy na to 14. To: 31-14=17. Czyli szybki jesteś...
powaga? to maja byc gify z 4chan? nie wiem kto robil te kompilacje, ale prawdziwa kompilacja gifow z 4chana jest np. tutaj: www.m0ar.org/3299
Szacunek dla Ciebie za to, że w ogóle tam wchodzisz. To jest tak pojebana strona.
metal15 napisał/a:
Gdy się za coś biorę, to robię to porządnie a nie na "odpierdol"
cholera, a liczyłem, że dostanę cięgi od internetowego pościarza, który lubi coś napisać, a potem to robi.. ech, znów się rpzeliczyłem
metal15 napisał/a:
w twoim przypadku wstawiasz byle co
wstaw coś Ty - chętnie będę wzorować się na kimś, kto ma pojęcie o dobrych forumowych wrzutach
metal15 napisał/a:
byle wysępić piwko
racja, zawsze z tą myślą wstawiam materiały na forum
Muzyka w tych kompilacjach zawsze mnie utwierdza, że 4chan to świat iście baśniowy
metal15 napisał/a:
gdyby takie rzeczy jak wy odpierdalał jakiś zwykły user - to długiej kariery mu nie wróżę, a wy czujecie się chyba wyjęci z pod prawa(a raczej regulaminu) szlachta pierdolona
To żadna nowość, tak jest przecież.
Szkoda, że nie wiedziałeś wcześniej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów