Tego nie da się skomentować, to trzeba zobaczyć
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Tam praktycznie każdy jest naćpany nie ma bata. A najbardziej gostek z 1:08 minuty
Masz rację, obejrzałem i łap piwko.
Dlatego cwicze w domu ;D
Smiesza mnie pakery. Silownia nie uczy samoobrony ani jak się bic. Mam wspolokatora gracza WOTa który napierdala na siłowni bo chyba boi sie dresów. Tylko ze ten pajac z domu nie wychodzi tylko pakuje i gra.
Idzta w pizdu, nie jeden pływak ma więcej krzepy od takich bezmózgich karków.
Smiesza mnie pakery. Silownia nie uczy samoobrony ani jak się bic. Mam wspolokatora gracza WOTa który napierdala na siłowni bo chyba boi sie dresów. Tylko ze ten pajac z domu nie wychodzi tylko pakuje i gra.
Idzta w pizdu, nie jeden pływak ma więcej krzepy od takich bezmózgich karków.
Porządna rozgrzewka przed treningiem siłowym to podstawa, nie wiem co na tym filmiku robi 2 gosci od 2:00, pierwszy ewidentnie sie rozgrzewa, a 2 ćwiczy poprawnie i to dość ciężkie technicznie ćwiczenie, siłownia to nie tylko klata i biceps :O to samo 4:18 hahaha gościu sie rozgrzewa hahaha śmieszne w chuj, śmiać mi się chce zawsze z typów, którzy ledwo wejdą na siłownie i bez rozgrzewki, choćby takiej jak na tym filmiku zaczynają ćwiczyc.
pozdro napinacze
pozdro napinacze
Nie wszystko to wpadki niektórzy rozgrzewają się w głupi sposób, coby nudno nie było, każdego można nagrać w jakimś momencie na siłowni gdy robi coś dziwne, co nie oznacza od razu, że wszystkie jego ćwiczenia są nieprofesjonalne.
To śmiejcie się śmiejcie a taki ninja z 3:20 to w parę sekund by wam wszystkim dupę skopał jednym ciosem. jk
PS. Dla tych co będą się rzucać że napisałem "skopał jednym ciosem". to specjalnie.
PS. Dla tych co będą się rzucać że napisałem "skopał jednym ciosem". to specjalnie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów