Tego nie da się skomentować, to trzeba zobaczyć
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Są trenerzy, są regulaminy, jest tysiace poradników jak wykonywać każde ćwiczenie, ale nie... Nieświadomi są czy jak? A może są hipsterami i chcą krzywo wyglądać, tudzież chodzić z połamanymi kikutami, bo niepołamane są zbyt mejnstrimowe?
Nieźli kosmici. Ja osobiście mam niezły ubaw z ludzi, którzy w pierwszym miesiącu/ trzech miesiącach uczęszczania na siłownię wydają pół wypłaty na suplementy, a głównym zajęciem jest rozmowa o tym.
Za Anthem HardBass 2:00 PIWKO Hardstyle na propsie
@nsa
To ciężar rzuca nim a nie on ciężarem. Po prostu nie panuje nad tym co robi...
Cytat:
o co chodzi w 2:28:)
To ciężar rzuca nim a nie on ciężarem. Po prostu nie panuje nad tym co robi...
Zna ktoś może tytuły utworów (oraz mógłby mi je podesłać na pw) z 3:30 i 5:30?
Filmik ogólnie całkiem spoko, ale za ten denerwujący przerywnik, to autora powinni za jaja powiesić.... Taka Sprawa!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów