📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up jakbyś go zobaczył to zmieniłbyś zdanie
Świnia w naturalnym środowisku, a ta w ostatniej akcji z zawodu ogrodniczka
Ale się do tucznika przypierdalacie, koleś potrzebował docisku na przeszkodę wodną i go skołował, o co chodzi?
kurwa, jaki trzeba mieć zryty łeb, zapierdalam w krzaki to odkręcę jeszcze gaz na maksa, liczy że teleportuje się na drugą stronę ?
Tego tucznika powinien użyć jako balastu na przednią oś i było by w pytę.
Się zastanawiałem jak to świnia na quadzie, ale obejrzałem filmik i się wyjaśniło.
Swinia na motorze zapewniła docisk jakiego kierowca sie nie spodziewał
stad za duzo mocy w palnik i upadek golony na błoto. Pozdro
stad za duzo mocy w palnik i upadek golony na błoto. Pozdro
nie mogłem sobie wyobrazić świni na quadzie i musiałem zobaczyć i nie rozkminiłem że o taką świnie może chodzić xD
To jest tak powszechne, żeby wjechać w pierwszą ścianę albo drzewo (wyjeżdżając np. z wypożyczalni skuterów) jak się jest niedoświadczonym kierowcą jednośladu z silnikiem. Przyzwyczajenie rowerowe mówi: trzymaj mocno kierownicę i w razie czego naciśnij klamki hamulców.
Kiedyś w hindustanie sam prawie w przepaść wjechałem jak zaczął rwać do przodu (gówniany skuterek jakiś), a ja trzymałem mocno za kierownicę i hamulce.
Po chwili dopiero dociera myśl, że mam równocześnie gaz "do dechy" obrócony pod dłonią ...
(trójka znajomych tuż po wypożyczeniu tych skuterów wjechała w ścianę, która znajdowała się na wyjeździe z wypożyczalni - wielka szkoda, że nie zostało to wtedy uwiecznione ...)
Kiedyś w hindustanie sam prawie w przepaść wjechałem jak zaczął rwać do przodu (gówniany skuterek jakiś), a ja trzymałem mocno za kierownicę i hamulce.
Po chwili dopiero dociera myśl, że mam równocześnie gaz "do dechy" obrócony pod dłonią ...
(trójka znajomych tuż po wypożyczeniu tych skuterów wjechała w ścianę, która znajdowała się na wyjeździe z wypożyczalni - wielka szkoda, że nie zostało to wtedy uwiecznione ...)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów