Najbardziej podobała Mi się akcja przy stole bilardowym.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
@upup. ostatnia była dziewoja na stole.
Qrwa powąchali chujki korek po browcu i najebani ^^ kukiełek nie licze bo wystarczy je dobrze wyrypać i też są pijane ^^ (a po tym KOCHAM CIĘ ..spierdalaj suko ulżyło mi) prawilny polak po literku dopiero się zaczyna zastanawiać (w hametyce)ockurwa kaman????
koleś tańczący chwiejnie przy namiocie powinien w niego wpaść od 1:00 minuty, od 1:40 koleś powinien paść po jednym strzale od tych lasek, od 2:10 gościu powinien jebnąć orła do tył, od 2:34 dziadek powinien pleckami na ten biały płotek gibnąć, facet od 3:20 wysiadający z samochodu powinien wypaść przez ta barierkę na dół
to tak moim zdaniem.
Najbardziej podbiła mi akcja z kolesiem w sklepie ^^
Ale piwa i tak nie ma
to tak moim zdaniem.
Najbardziej podbiła mi akcja z kolesiem w sklepie ^^
Ale piwa i tak nie ma
Lubie dużo wypić, lubię dobrze się napierdolić. Ludzie kręcący chujowe, nieśmieszne w tej chwili filmiki z kompanami którzy wypili piwo i leżą są żałośni. Z tej kompilacji ostatni gość wzbudza szacunek oraz gościu na samochodzie.
Mi
Wysoko kurwa mierzysz. Żeby siebie samego mi mnie moje pisać wielką literą... Rozumiem błędy, typu: Tamtych, Tych, ale Mi, to już przegięcie pały.
@up
nie wiem, ale wiem za to, że fajnie się ogląda ludzi którzy mając te procenty we krwi starają sie rozbić namiot.
nie wiem, ale wiem za to, że fajnie się ogląda ludzi którzy mając te procenty we krwi starają sie rozbić namiot.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów