a milijani ludzie, witają ich z otwartymi ramionami
a milijani ludzie, witają ich z otwartymi ramionami
2. Powiedz że nic się nie stało, mógł się pomylić
Swoją drogą, jakim cudem to jest w ogóle dopuszczane do ruchu? Są ograniczenia środowiskowe dotyczące maksymalnego hałasu jaki pojazd może generować. Wie ktoś może?
Kup sobie swoją łąkę i będziesz tam jeździł. Tak trudno zrozumieć czym jest własność prywatna?
Oczywiście karygodnie, ale z drugiej strony tak trudno ogrodzić ( nawet patykami i sznurkiem ), jak masz pole ogrodzone to nikt ci tam wejść prawnie nie może, jak jest nieogrodzone, to dopiero gdy nie opuści go po powiadomieniu go żeby opuścił, może dostać grzywnę 500zł.
Tak kurwa ogradzaj hektary pola bo debil nie wie że po cudzym polu się nie jeździ.
Nie no można wjechać na posesję, celowo lub nie ale jak ktoś by kurwa mi groził zamiast zachować się jak człowiek i wytłumaczyć że sobie ie życzy to nie ma sprawy, ale za groźby od razu wpierdol by był. Nie wiem za kogo Ci ludzie się mają. Mnie uświadomił jak mało mogę pewien Mistrz u którego trenowałem, tych też powinien ktoś uświadomić ze czasami warto ugryźć się w język. Nie lubię motopizdeczek ale chamstwa i cwaniactwa nie lubię jeszcze bardziej
Dlatego lepiej kulturalnie wezwać Policję.
jakby mnie któryś tylko dotknął to łeb bym urwał!
Chuja byś zrobił i pobiegłbyś do mamy z płaczem.
Co do tej babci co okładała motocyklistę kijem czy dziadka z drągiem to powinni dostać gazem po pysku za naruszanie nietykalności cielesnej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów