a milijani ludzie, witają ich z otwartymi ramionami
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Zlepek filmików, gdzie nagrywający nie grzeszą odwagą
Drugie video. Ale no kurwa jak tak można. Zapierdala po czyimś polu, siano spalinami skaża i jeszcze ma pretensje, że dwóch młodzieńców kazało mu opuścić ich własność. Kutas.
Pizdeczka to z ciebie jest bo zapewne jajeczka twe zbyt malutkie są by na dwa kółka wsiąść ...
Zazdrość budzi nienawiść ;p
Zamiast wylewać żale w Internecie pokonaj strach, uzbieraj na motocykl i poczuj tą wolność. Zajebiste uczucie gdy mijasz 3 kilometrowy korek w 3 minuty
Kurwiszon w pierwszym filmiku zrobił to specjalnie, frustrat jeden!
Zamiast wylewać żale w Internecie pokonaj strach, uzbieraj na motocykl i poczuj tą wolność. Zajebiste uczucie gdy mijasz 3 kilometrowy korek w 3 minuty
Kurwiszon w pierwszym filmiku zrobił to specjalnie, frustrat jeden!
Ratoshi napisał/a:
Drugie video. Ale no kurwa jak tak można. Zapierdala po czyimś polu, siano spalinami skaża i jeszcze ma pretensje, że dwóch młodzieńców kazało mu opuścić ich własność. Kutas.
Oczywiście karygodnie, ale z drugiej strony tak trudno ogrodzić ( nawet patykami i sznurkiem ), jak masz pole ogrodzone to nikt ci tam wejść prawnie nie może, jak jest nieogrodzone, to dopiero gdy nie opuści go po powiadomieniu go żeby opuścił, może dostać grzywnę 500zł.
Normalnie to cisne po motopizdach ale tutaj widziałem bandę Januszy i Sebixów spinających dupy
Brawa dla tego co wyjebał pijaczkowi z kijem.
A Halina z kijkami od dawna chyba nie bolcowana przez Janusza
(Swoją drogą ktoś powinien ją uświadomić, że nording walking to nie sport )
Brawa dla tego co wyjebał pijaczkowi z kijem.
A Halina z kijkami od dawna chyba nie bolcowana przez Janusza
(Swoją drogą ktoś powinien ją uświadomić, że nording walking to nie sport )
Eh aż nabrałem ochoty polatać w tą letnią pogodę po błocie
kokos_123 napisał/a:
Oczywiście karygodnie, ale z drugiej strony tak trudno ogrodzić ( nawet patykami i sznurkiem ), jak masz pole ogrodzone to nikt ci tam wejść prawnie nie może, jak jest nieogrodzone, to dopiero gdy nie opuści go po powiadomieniu go żeby opuścił, może dostać grzywnę 500zł.
Chciałbym żeby to tak działało. U babci na wsi, jak odgrodziliśmy działkę żeby nam nie jeździli, to pierwszej nocy "ktoś" wyjebał płot. Za drugim razem tak samo. Sąsiad przez naszą działkę ma jakieś cale 300m bliżej swoim traktorkiem. Sprawa w sądzie, debil się przyznaje, a sąd potem i tak odrzucił (!) ukaranie gościa. Gościu jeździ dalej, sprawy wleką się już ze 3 lata, i jeszcze my mamy przez to problemy pomimo, że to nasza działka.
Niestety, ale w tym kraju postawienie płotu, z drutem kolczastym, tabliczkami z napisem teren prywatny gówno pomoże. Policja była kilka razy to powiedziała żeby załatwić to między sobą i tyle
Ej ogarnij siem... zgubiłem siem...
Ja bym kurwa sprawił ze by zginął huj jeden z drugim....
Teren prywatny rzecz święta.....
Kurwa skoszone ? Znaczy czyjeś.....
Ja bym kurwa sprawił ze by zginął huj jeden z drugim....
Teren prywatny rzecz święta.....
Cytat:
Kurwa skoszone ? Znaczy czyjeś.....
W lasach na takich cymbałów najlepsze są linki pomiędzy drzewami. Na otwartym polu już trudniej, przecież nie zaminujesz, ani nie wykopiesz wilczych dołów pod swoim żytem. Oczywiście każdy z tych idiotów "jechał tamtędy pierwszy raz" i "nie wiedział", że rozjeżdża cudzą własność.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów