Nie ma w tym niczego sadystycznego, ale można spokojnie powiedzieć, że to czarny filmik ze względu na zawartość murzynów.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pff, też mi coś. ja tak z imprezy wracam, żeby wszyscy widzieli, że trzeźwy jestem
Zajebiste, niezależnie od koloru skóry. Szacun dla ludzi z filmu, piwo dla wrzucającego. Kiedyś (trenowałem akrobatykę sportową) jeden ruski pokazał mi salto w przód ze śrubą. Z miejsca! Nie widziałem tego nigdy później. A na pokazach to się skakało w pyte flicków. Po 100 sztuk naraz. Fajna zabawa, polecam. Tyle, że się w głowie kręci
Kilku cheerleaderów można wyłowić, bo oni mają wykurwistą technikę.
Przepraszam, że zaśmiecam nowym komentarzem ale prosiłbym o nazwę utworu jeśli ktoś zna.
Przepraszam, że zaśmiecam nowym komentarzem ale prosiłbym o nazwę utworu jeśli ktoś zna.
/dev/null napisał/a:
Nauczyła się małpa za młodu, to na starość nakurwia salta.
Zobacz cały film. Tam nie tylko czarni skaczą...
chrisychrisSAAN napisał/a:
sadistic.pl/kozacki-rap-w-sadystycznym-stylu-polecam-vt74257.htm
Jacuu napisał/a:
pff, też mi coś. ja tak z imprezy wracam, żeby wszyscy widzieli, że trzeźwy jestem
to na jakie Ty imprezy chodzisz że wracasz trzeźwy...?
@Safety : PRo - BEFORE I DIE
Na jakie cholery oni musieli polować
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów